Presentatieavond solo CD Leo Wijnhoven

Op vrijdag 5 juni presenteert de Groesbeekse trompettist Leo Wijnhoven zijn 2e solo CD-album.

In 2014 verscheen zijn 1e album met 18 prachtige instrumentale evergreens. Deze werd zo goed ontvangen dat hij besloot er een vervolg aan te geven. Voor de invulling daar van is gekozen voor de allermooiste Schlagermelodieën, waarmee de 72-jarige trompettist u vooral terug neemt naar die goeie ouwe tijd. Niet voor niets kreeg het album de titel “Schön war die Zeit”.

16 bekende Schlagers vormen de inhoud van het schijfje. Melodieën als o.a “Seemann, ”Mein schönste Tanz mit dir” en “Spiel noch einmal für mich Habenero” ontbreken er dan ook niet op. Net zoals bij zijn vorige CD werd er aan het product meegewerkt door een aantal muzikanten, waaronder Jan Janssen (gitaar), Bart Eikhout (accordeon), Frank Wijers (trompet), Trudy Rikken (sopraan saxofoon) en Theo Kicken (tuba). Het vocale gedeelte werd vooral ingezongen door Helen Liebers. De techniek was in handen van Louis van Duijnhoven en de productie werd gedaan door Huub Arents.

De presentatieavond op 5 juni wordt gehouden in de Groesbeekse Mallemolen. Iedereen is van harte welkom vanaf 20.30 uur. De entree van deze gezellige muziekavond is geheel gratis. Op deze avond zal Wijnhoven diverse nummers live ten gehore brengen en vinden er diverse optredens plaats van zijn muzikale vrienden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 mei, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Presentatieavond solo CD Leo Wijnhoven

Reageren is niet toegestaan.