Onderzoek naar behoefte breedband buitengebied

De gemeente gaat onderzoeken of het aanleggen van een glasvezelnetwerk in het buitengebied en op de bedrijventerreinen haalbaar is. Circa 1.500 huishoudens en bedrijven krijgen een uitnodiging om deel te nemen aan de speciaal hiervoor opgestelde online enquête.

Dat er behoefte is aan breedband is al enige tijd duidelijk. De gemeente wil met de resultaten van dit onderzoek bewoners, bedrijven en commerciële aanbieders van glasvezel interesseren.

De enquête is te vinden op: ww.surveymonkey.com/r/groesbeek. Een aantal webbrowsers ondervinden een probleem bij het openen van deze link. Mocht u problemen hebben de enquête te openen, dan kunt u deze link gebruiken: nl.surveymonkey.com/r/groesbeek.

De huishoudens en de bedrijven kunnen de online enquête tot en met 30 juni 2015 invullen. Direct hierna start de analyse. De definitieve resultaten zullen met de geïnteresseerde huishoudens en de bedrijven worden gedeeld.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek-Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
B. Hendriks

Heel goed, ook hier verdiend met sneller internet! Nu is het niks, net als op het industrieterrein. Was beter meteen met de andere aanleg uitgevoerd, maar ja dat zullen we toen wel niet rendabel gevonden hebben.
Ik ken een boerenbedrijf dat het met 7Mb moet doen, dat is toch niet meer van deze tijd.

Goed initiatief gemeente!!!

Peter Maas

Misschien kunnen de ondernemers in de gemeente Groesbeek hun voordeel doen met de ervaringen die ondernemers in de gemeente Buren hebben. Daar hebben ondernemers zelf initiatief genomen tot de aanleg van een glasvezelnet met een dienstenpakket tegen concurrerende tarieven! Zie verder http://www.glasnetburen.nl

wpDiscuz