Kaartverkoop Kindervakantiewerk Groesbeek 2015

Op zaterdag 27 juni kunnen er weer weekkaarten gekocht worden voor Kindervakantiewerk (KVW) Groesbeek.

KVW_Groesbeek_logo-DGB

De voorverkoop is de eerste gelegenheid om een weekkaart te kopen. Het kopen van een weekkaart kan dan alleen door persoonlijk langs te komen. Tevens kunnen op dat moment de t-shirts besteld worden.

Wanneer is de voorverkoop?

De voorverkoop is op zaterdag 27 juni van 16:00 tot 18:00 uur bij de Tullekesbom (Nijerf 9 te Groesbeek, bij Sportpark Zuid).

Wat is een weekkaart?

Een weekkaart is nodig voor deelname aan KVW. Ook als een kind bijvoorbeeld 1 of 2 dagen niet mee kan doen, is een weekkaart verplicht.

Wat kost het?

Een weekkaart kost 40 euro (maximaal 4 weekkaarten per persoon). Er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar. Een t-shirt met KVW logo 2015 kost 10 euro.

Welke gegevens moet ik bij de hand hebben?

De formulieren voor de weekkaarten en t-shirts zullen binnenkort op de website van KVW te vinden zijn.

Nieuwe manier van aanmelden

Er wordt gevraagd naar de leeftijd in de week naar aanleiding van de geboortedatum. Ook wordt gevraagd in welke leeftijdscategorie het kind wil. Deze categorie mag 1 jaar afwijken met de werkelijke leeftijd van het kind. Dus een kind van 9 jaar in de week mag kiezen uit de leeftijdscategorie 8,9 of 10 jaar.

T-shirts

Elk jaar is er ook een uniek KVW t-shirt verkrijgbaar met daarop het thema van dat jaar. Deze t-shirts kunnen enkel besteld worden tijdens de voorverkoop van de weekkaarten. De maten gaan van kindermaat XS (extra small) tot volwassenmaat XXL (extra extra large). Bij de verkoop zijn pasmodellen aanwezig. Na de voorverkoop is het niet meer mogelijk om t-shirts te bestellen.

Wanneer krijg ik het shirt?

Als u een t-shirt besteld bij de kaartvoorverkoop, rekent u meteen het verschuldigde bedrag af. U ontvangt dan op naam een tegoedbon, waarmee u de bestelde t-shirts vanaf de eerste donderdag in de week (de ballonnenoptocht) op kunt halen. Bij de bestelling worden de adresgegevens van het kind en de maat van het bestelde t-shirt geregistreerd.

Vrije verkoop

Naast de bestelde t-shirts wordt een klein aantal shirts besteld voor de zogenaamde vrije verkoop. Deze kunnen in de week vanaf vrijdagmiddag gekocht worden. Het aantal t-shirts dat in de vrije verkoop gaat, is echter beperkt. Er kan geen garantie gegeven worden dat de maat die u zoekt nog voorradig is: hierbij geldt op = op. Indien u zeker van een t-shirt wilt zijn, moet u uw bestelling plaatsen tijdens de voorverkoop van de weekkaarten.

De kindervakantieweek zelf is dit jaar van vrijdag 21 augustus 2015 tot en met vrijdag 28 augustus 2015.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website KVW

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kaartverkoop Kindervakantiewerk Groesbeek 2015

Reageren is niet toegestaan.