Open Tuindag 2015 gaat niet door

Op zondag 21 juni a.s. gaat de Open Tuindag in Groesbeek, Breedeweg en De Horst helaas niet door.

Logo Open Tuindag 2015

Er zijn dit jaar onvoldoende nieuwe tuinen om tot een goede invulling van de dag te komen. “Gelukkig hebben we voor 2016 al wel nieuwe aanmeldingen, dus dan komt er zeker weer een Open Tuindag”, laat de organisatie weten. “En zijn er nog enthousiaste tuiniers die dan willen meedoen, dan zien wij hun bericht graag tegemoet op [email protected].

Voorwaarden?

Zijn er voorwaarden om mee te mogen doen? Eigenlijk niet. Of je nu een mega tuin hebt of een mini-plekje, of hij door een professional is aangelegd of door jezelf, of je nu van plantjes houdt of meer van tuindesign, of het een bloementuin is, een moestuin of je voortuin, wild of precies, kleurrijk of kalm: het gaat juist om de variatie. In de afgelopen jaren hebben de deelnemers al meer dan 50 tuinen laten zien: wellicht is het in 2016 jouw kans!

Aanmelden voor 2016

Aanmelden moet je natuurlijk zelf doen, maar als je iemand kent met een prachtige of interessante tuin dan horen wij het ook graag. Twijfel je? We komen graag langs om de gang van zaken uit te leggen. Voor 2016 gaat het niet alleen om tuinen in Groesbeek, Breedeweg en De Horst maar in alle kernen van de nieuwe gemeente Berg en Dal. Waar mogelijk zoeken we samenwerking met andere tuindaggroepen om tot een gezamenlijke tuindag te komen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open Tuindag 2015 gaat niet door

Reageren is niet toegestaan.