Nationale Tuinontwerpdag 2015

Op vrijdag 19 juni 2015 organiseert de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur NVTL voor de zestiende maal de Nationale Tuinontwerpdag.

Nationale_Tuinweek_2015-DGB

Ook in bibliotheek Groesbeek kunt u terecht voor een advies over het ontwerp en de inrichting van de tuin. Landschapsarchitect Joeri de Bekker komt van 14.00 tot 17.00 uur naar de bibliotheek.

Het doel van de Tuinontwerpdag is om mensen enthousiast te maken voor tuinarchitectuur en de meerwaarde van het inschakelen van de tuinarchitect te laten zien. Tijdens de adviesgesprekken – die gratis toegankelijk zijn- zal de tuinarchitect ingaan op de indeling en mogelijkheden van de tuin en deze koppelen aan de wensen van de tuinbezitter. Daarnaast geven zij advies over materiaalgebruik en beplanting en vertellen iets over hun specifieke werkwijze en aanpak.

De tuinarchitect wordt deze dag geassisteerd door een student van de Hogeschool Van Hall Larenstein (afd. Tuin- en landschapsinrichting) of van de HAS Hogeschool Den Bosch (afd. Landscape Design). Zij doen daarmee kennis- en praktijkervaring op. Om goed voorbereid te zijn, raden wij de bezoekers aan om een plattegrond van de eigen tuin mee te nemen, wat fotomateriaal van de tuin en omgeving, en/of een wensenlijstje.

Vooraf inschrijven bij de bibliotheek is gewenst. Voor meer informatie: kijk op de website van de NVTL: www.nvtl.nl.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
karin

wat jammer dat niemand die door de weeks werkt hier iets mee kan omdat het afgelopen is als wij van ons werk komen.

wpDiscuz