Dansavond en Seniorenlunch in De Mallemolen

Op vrijdag 19 juni wordt er weer een ouderwets gezellige dansavond gehouden in cultureel centrum De Mallemolen aan de Kloosterstraat.

Persfoto_Aldorum-DGB

De muziek wordt zoals altijd verzorgd door het Groesbeekse orkest Aldörum. De avond begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 4,00. Dit is inclusief diverse hapjes.

Seniorenlunch

Op zondag 21 juni wordt er in De Mallemolen weer een seniorenlunch gehouden. Het betreft een ruim twee uur durend gezellig samenzijn voor senioren. De lunch bestaat uit een gevarieerd warm buffet met heerlijke gerechten. Deelnemers hieraan kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 19 juni 12.00 uur opgeven bij de receptie van De Mallemolen of telefoon 024-3976360. Ook ligt er bij de receptie van De Mallemolen een inschrijvingslijst klaar. De kosten voor de lunch bedragen € 9,95.

Deze sfeervolle lunch begint om 12.00 uur en is een initiatief van De Mallemolen en de KBO. Tijdens deze lunch verzorgt Hemmie Hermsen de muzikale invulling. Iedereen is van harte welkom!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Dansavond en Seniorenlunch in De Mallemolen

Reageren is niet toegestaan.