Flodderparty 2015 Groesbeek (18+)

Het staat vast: De Flodderparty in Groesbeek gaat door.

Flodderparty_2015_Flyer-DGB

Op zaterdag 12 september 2015 barst de allereerste, knotsgekke Flodderparty van Nederland los in De Linde in Groesbeek. Het is een samenwerking tussen de Groesbeekse discotheek en de mensen achter de Nijmeegse website Zekerwel.nl. Iedere Flodderfan, uit de gehele Benelux, is welkom om mee te feesten in de nostalgische Flodder-sferen. Want jong en oud, dik en dun, eigenlijk is iedereen wel een beetje Flodderfan… Toch?

Jaren ’80

Deze Flodderparty neemt je mee in een reis terug naar de jaren ’80. Het tijdperk dat de allereerste Flodderfilm (1986) van Dick Maas uitkwam. Het tijdperk van Salt ‘n Pepa, Terence Trent D’Arby, Toto en Billy Ocean. De tijd van cassetebandjes en de Walkman, de slinky, Super Soakers en de Viewmaster.

Sentiment

Jongens speelden vooral met Micro Machines, Playmobile, Transformers, G.I. Joe en de Teenage Mutant Ninja Turtles terwijl de meisjes van die tijd weer helemaal fan waren van de Pogo Ball, My Little Pony, rolschaatsen en Teddy Ruxpin. Dan had je ook nog die ingewikkelde maar supervette Rubiks Kubus en natuurlijk de allereerste Nintendo 8-bit spelcomputer niet te vergeten met het populaire schietspel Duck Hunt wat uitkwam!

V.I.P. = V.I.A. (Very Important Aso)

De échte Flodderfans onder ons die wel wat extra aandacht en luxe willen tijdens de Flodderparty kunnen speciale VIP-kaartjes (V.I.A. kaartjes) kopen. De ‘Very Important Aso’ hoeft deze avond namelijk bijvoorbeeld niet in de rij te staan voor munten en/of drankjes. Hetzelfde geldt voor de ‘vette bek’ die geserveerd zal gaan worden in de vorm van Flodderfriet en snacks.

Een V.I.A. heeft ook toegang tot een aparte ruimte/zaal met een bovengedeelte om neer te kijken op de andere Flodder-feestgangers en waar hele speciale V.I.A. verrassingselementen zullen plaatsvinden.

Flodderparty_2015_Header-DGB

Muziek, acts en meer

De Flodderparty brengt niet alleen variatie in muziek maar ook diverse acts en optredens. Ben jij ook benieuwd welke Flodder-acts wij voor je in petto hebben? Dan moet je toch echt zelf op de Flodderparty in Groesbeek een kijkje komen nemen. Eén ding is in ieder geval zeker: het belooft een memorabele en gezellige avond te gaan worden!

Niet-verplichte dresscode

Voor de bezoekers is er een niet-verplichte ‘simpele’ dresscode: Flodder-look-a-likes! Trek dus je kledingkast alvast binnenstebuiten en overhoop om zodoende jouw meest ideale Ma Flodder, Kees, Sjakie, Johnnie, opa of Kareltje imitatie en/of outfit op te zoeken. Ieder typetje is welkom! Of je nou verkleed bent als een van de kak-jongens van de tennisclub, de notaris, dokter of advocaat uit Zonnendael of juist als Toet & Henkie of een ander typetje uit de Flodder film/serie, het kan en mag allemaal tijdens de Flodderparty. Je kunt ook gewoon lekker als jezelf komen natuurlijk want verkleed komen is geen must.

Tickets

Kaarten zijn inmiddels te koop online (klik) en bij de Primera. Tickets kosten € 10,- (standaard) of € 25,- (VIA’s / Very Important Aso’s). Er zijn 2500 tickets beschikbaar.

Meer info op Flodderparty.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
natte

Komt Tatjana ook?

randje-16

dan kom ik ook

Sprookje

Het niveau daalt bij ” Onder de Linde” !

kees

Helemaal te gek!Toen deze serie er was waren die kids die er elke keer zat rondlopen nog niet eens geboren!
Blijft knap dat je onder de 18 niks mag drinken..maar in de Linde kan bestellen wat je wilt!Ook als je 14/15 bent!

Sprookje

VIA’s? Very Impotant Aso’s…..daar lopen er al genoeg van rond.
Van hockeyende tieners naar VIA’s, wat een degradatie?

de linde gaat dicht

ik zorg dat de linde dicht gaat want aan 14/15 jarige drank schenken is uit de boze naartuurlijk dat mag niet !!! ze krijgen lekker een bezoekje ik heb het ook al niet zo op de linde slechte dj,s en gaan zo maar door

wpDiscuz