In een Ferrari of Maserati bij de Bruna Groesbeek

Mensen die zaterdagochtend in het centrum van Groesbeek komen zullen daar een opgepimpte Maserati en een rode Ferrari 355 Spider aantreffen.

Maserati_Natte_Lunch_2015-DGB

Dit heeft alles te maken met een signeersessie bij de Bruna aan de Dorpsstraat 31 in Groesbeek. Auteur Maurice Stoevenbeld van de onlangs gelanceerde debuutroman “Natte Lunch” komt met een campagneteam op 20 juni 2015 en op 4 juli 2015 bij verschillende boekhandels in Gelderland en pakt daar groots uit. Geheel in stijl zoals de hoofdpersoon in het boek het zou doen. De koper van het boek mag uiteraard in de Maserati en Ferrari zitten voor een fotomoment.

De tour door Gelderland begint op 20 juni 2015 in Groesbeek. Diezelfde dag gaat Stoevenbeld met zijn team via Doorwerth naar Nijmegen. In Groesbeek wordt de signeersessie van 10:00 uur tot 11:30 uur gehouden. Op 4 juli volgen er nog signeersessies in Winterswijk en Velp.

Meer info op www.nattelunch.nl.

Ferrari_355_Spider_Natte_Lunch_2015-DGB

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
bosbes

als het nou Arnon Grunberg op een racefiets was…

Ria Patella

Ik wil dat boek niet en in een Maserati zitten al helemaal niet. Natte lunch. Hoe verzin je het.

Marcel

Ik hoor liever Joop Verstraaten dan de kroegbaas, de kapster of de ‘Buuf’ met het laatste ‘lokale’ nieuws. Met Joop op de fiets voor een leuke foto en … het laatste nieuws als toetje, daar ga ik voor:)
Overigens wel gave auto’s bij de Bruna.

Raampje

Wat is de connectie tussen die auto’s en het boek?

wpDiscuz