Muziekweekend bij camping De Oude Molen

Zaterdag 4 juli en zondag 5 juli is het weer genieten op camping De Oude Molen tijdens het muziekweekend, georganiseerd door Fanfare Wilhelmina Groesbeek.

Stesti_muziekweekend_Wilhelmina-DGB

Een bomvol programma, een toplocatie, en een hapje en een drankje staan garant voor een heerlijk weekendje, waarmee Fanfare Wilhelmina met u de vakantie wil inluiden!

Op zaterdagavond 4 juli van 20.00 – 23.00 uur staat de Blaaskapel Štěsti uit Boxmeer op het op het programma: een groep enthousiaste muzikanten, die allen hun hart hebben verpand aan voornamelijk de Tsjechische muziek. Sinds 2010 is de muzikale leiding van Blaaskapel Štěsti in handen van Henri van Breugel. Blaaskapel Štěsti heeft instrumentale Tsjechsiche én Oostenrijkse muziek op het repertoire.

Op zondag 5 juli is er tussen 13.00 en 17.00 wederom een gezellig samenzijn op camping de Oude Molen. Die middag is er gevarieerd aanbod. De harmonie Unitas et Fidelitas uit Gennep zal deze muzikale middag aftrappen. Later op de middag zal Harmonie Tarcisius uit Nijmegen van zich laten horen. Zij omschrijven zichzelf als “eigentijds, fris, gezellig, actief en natuurlijk swingend muzikaal”. Een modern orkest voor jong en oud, en alles daartussenin.

Een optreden van het opleidingsorkest en de slagwerkgroep van Fanfare Wilhelmina ontbreken natuurlijk niet op deze middag. Tot slot zal Fanfare Wilhelmina met de showgroep deze middag afsluiten.

Op beide dagen is de toegang gratis! Graag tot ziens op 4 en 5 juli op camping de Oude Molen, Wylerbaan 2a, 6561 KR Groesbeek. Meer info: www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Stads dingetje

Dat word zweten heren? lekker werm heur. Motte kieken. nu al zin in. lekker biertjes drinken. bbq en leuke muziek. Hebben ze goed voor elkaar bij Fanfare Wilhelmina.

wpDiscuz