Het Groeske viert zomerfeest

Buurtpark Het Groeske is zo goed als af en dat mag gevierd worden!

Bootjes_knutselen-DGB

Buurtvrijwilligers organiseren op zaterdag 27 juni 2015 een wijkfeest in het park. Het feest begint om 15:00 uur met natuuractiviteiten voor kinderen. Dianne de Bruin van de Aardmannetjes doet een parknatuurquiz en je kunt meedoen met een knutselactiviteit bootjes maken (verzamelen bij het amfitheater). Om 15:45 uur start er voor volwassenen een natuur-rondleiding door het park begeleid door natuurgidsen Henny Brinkhof en Henk Klaassen.

Vanaf 16:45 uur wordt het nieuwe amfitheatertje in het park ingewijd met een uitgebreid muzikaal programma met optredens van lokale muziekgroepen en artiesten zoals Theo van Blitz, Martijn Schmiermann (Aarm Snuutje met de hit over Het Groeske), Eline Vissers, Marcel van Kempen, Helen Liebers, Niek Hermsen (met gitaar), Det en de Distels (akoestisch) en Theetje Bruuns. Alle artiesten verlenen belangeloos hun medewerking aan het parkfeest.

Vanaf 17:00 uur is er een springkussen voor kinderen en is er ook iets te eten: Boy Stappershoef komt hamburgers bakken en er is soep. Om 21:00 uur wordt het feest afgesloten.

Alle opbrengsten van het feest komen ten goede aan het buurtpark. Zie ook www.buurtparkgroeske.nl. Verschillende Groesbeekse bedrijven en organisaties maken het feest mede mogelijk, waaronder Albert Heijn, Axitraxi, The Rock Koffiebranderij, Kuijpers Tenten & Zeilmakerij, Slager Boy Stappershoef en Oosterpoort.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
goffer

Ik had meer verwacht van het groeske, toen het net klaar was vond ik het prachtig maar nu vind ik het toch een beetje groezelig. …….smerig water op sommige stukken,best wat hondenstront. …..niet echt schoon zeg maar.vooral aan de hoflaan kant.

Bert

Ik vind het echt een prachtig geworden! Als je nog weet hoe het was en hoe het nu geworden is: petje af! Was ook een heel leuk feest. Nu hopen dat iedereen zuinig is op dit mooie park.

wpDiscuz