Fotowagen gaat weer rondrijden

In de maanden juli en augustus maakt het bedrijf CycloMedia in de gemeente Groesbeek – Berg en Dal panoramafoto’s over 360 graden. Deze foto’s worden door de gemeente gebruikt voor onder ander inspectie en beheer van de openbare ruimte.

Cyclomedia is een Nederlands bedrijf gevestigd in Zaltbommel, dat gespecialiseerd is in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving. De gemeente gebruikt de foto’s ook bijvoorbeeld als ondersteuning bij de ontwikkeling van ruimtelijke plannen en bij het bekijken van situaties die met openbare orde en veiligheid te maken hebben. De foto’s worden jaarlijks geactualiseerd, en dat gebeurt nu dus ook weer.

Privacy gewaarborgd

Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt CycloMedia deze foto’s vanaf de openbare weg. De opnamen worden door CycloMedia – onder stringente voorwaarden – ter beschikking gesteld aan publieke of private organisaties. De foto’s worden uitsluitend gebruikt binnen het kader van activiteiten die passen binnen de wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens.De opnamen zijn niet toegankelijk via internet of anderszins openbaar opvraagbaar, tenzij privacygevoelige informatie zoals herkenbare personen en/of kentekens van voertuigen onherkenbaar worden gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1004101.

Vragen?

Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel, Nederland of via [email protected]

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek – Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Ria Patella

Daar gaat je illegale kippenschuurtje.

burger

Goed kijken na slechten groen onderhoud in gemeente

Lulpiep

Mien illegaal terras…

wpDiscuz