Kort gemeentenieuws (week 26 / 2015)

Hieronder enkele korte mededelingen vanuit de gemeente Groesbeek – Berg en Dal:

Het logo van de nieuwe gemeente Groesbeek in 2015.

Het logo van de nieuwe gemeente Groesbeek in 2015.

Feest der Kampioenen 2015

Het Feest der Kampioenen vindt dit jaar plaats op vrijdag 26 juni, aanvang 18.30 uur bij het gemeentehuis. Tijdens dit feest worden alle jeugdteams en individuele junioren gehuldigd die in de reguliere competitie 2014-2015 kampioen zijn geworden.

De clubs zijn hiervoor benaderd. Inmiddels is de termijn gesloten, aanmelding is dan ook niet meer mogelijk.

De sporters ontvangen naast de traditionele medaille ook een lot, waarmee ze kans hebben op een prijs. In de pauze is er een optreden van Dutch Delight – Rope Skipping demoteam. Uiteraard zal ook burgemeester Keereweer de kampioenen toespreken.Veteranendag 2015

Op vrijdag 26 juni worden alle veteranen in de gemeente Groesbeek weer in het Bevrijdingsmuseum door de gemeente ontvangen in het kader van de traditionele veteranendag.

Onder veteranen wordt verstaan: alle gewezen en ook actieve militairen met de Nederlandse nationaliteit die het Koninkrijk hebben gediend in oorlogsomstandigheden of daarmee overeenkomende situaties, inclusief vredesmissies in internationaal verband. De veteranen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.Discozwemmen in De Lubert

Vrijdag 26 juni organiseert zwembad De Lubert van 19.00-20.30 uur weer discozwemmen.

U kunt terecht in het zwembad aan de Cranenburgsestraat 23d in Groesbeek. Kinderen betalen €4,00 en volwassenen €4, 50. Kijk ook op www.zwembadgroesbeek.nl.Burendag 2015

Dit jaar wordt Burendag gevierd op zaterdag 26 september.

Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds (i.s.m. Douwe Egberts), dat sociale initiatieven steunt en de samenhang tussen groepen mensen wil bevorderen. Met Burendag wil het fonds mensen dichter bij elkaar brengen.

Het Oranje Fonds biedt buurtorganisaties met goede ideeën een bijdrage tot € 450,- om plannen, die ze met en voor de buurt willen oppakken, op Burendag uit te voeren. Meer informatie en alle voorwaarden kunt u vinden op www.burendag.nl. Het Oranje Fonds heeft dit jaar € 1 miljoen beschikbaar. Aanvragen kan vanaf 22 juni.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek – Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kort gemeentenieuws (week 26 / 2015)

Reageren is niet toegestaan.