Informatie werkzaamheden in Breedeweg

De provincie Gelderland is gestart met groot onderhoud aan Grafwegen, de Sint Anthoniusweg en de Bredeweg in Groesbeek-Breedeweg.

Foto: Vincent van der Linden (Twitter)

Foto: Vincent van der Linden (Twitter)

Afhankelijk van de weersomstandigheden en onvoorziene gebeurtenissen is het werk eind november 2015 klaar.

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit:
• Groot onderhoud hoofdrijbaan, waarbij ook gekeken wordt naar losliggende putdeksels.
• Aanpassen verkeersdrempel oostelijke bebouwde kom.
• Verplaatsen zuidelijke bushalte de Colonjes naar de Herwendaalseweg.
• Aanpassen voetgangersoversteek Sint Antoniusweg/Bredeweg

Onderstaand het meest actuele schema wat wij bij de provincie hebben opgevraagd, aangezien onze eerste publicatie hierover al in juni was. Enkele data (en de toelichting bij fase 4) zijn nu aangepast.

Verkeershinder gemotoriseerd verkeer

Fase 1 (24 augustus tot 28 augustus)
De werkzaamheden aan grafwegen tot en met kruising Grafwegen met Klein Amerika worden in deze fase uitgevoerd. Grotendeels zullen de werkzaamheden in de nacht worden uitgevoerd. Het verkeer vanuit Milsbeek richting Breedeweg en Groesbeek wordt omgeleid via de N271 en de Groesbeekseweg en vice versa.

Fase 2 (31 augustus tot 21 september)
In deze fase worden de werkzaamheden aan Sint Anthoniusweg tot kruising bij de kerk uitgevoerd. De weg wordt in zijn geheel de gehele periode afgesloten. Het verkeer vanuit Milsbeek richting Breedeweg en Groesbeek wordt omgeleid via de N271 en de Groesbeekseweg en vice versa.

Fase 3 (1 weekend)
De werkzaamheden t.p.v. de kruising bij de kerk worden in deze fase uitgevoerd. De uitvoering van deze fase dient in één weekend plaats te vinden, in combinatie met fase 2. De omleiding is het zelfde als de omleiding bij fase 2.

Fase 4 (28 september tot 23 oktober)
In deze fase worden de werkzaamheden aan de Bredeweg vanaf de kerk tot en met het kombord uitgevoerd. Het verkeer vanuit Milsbeek richting Groesbeek wordt omgeleid via de N271 en de Groesbeekseweg. Het verkeer vanuit Groesbeek richting Breedeweg en Milsbeek wordt omgeleid via de Groesbeekseweg en de N271.

Fase 5 (19 oktober tot 6 november)
In deze fase worden de werkzaamheden vanaf de kom-ingang aan de Bredeweg tot rotonde 2e Colonjes uitgevoerd. Het verkeer vanuit Groesbeek richting Breedeweg en Milsbeek wordt omgeleid via de Groesbeekseweg en de N271 en vice versa.

Fase 6 (vanaf 6 november 2015)
Een van de bushaltes wordt verplaatst aan de andere zijde van de rotonde. Deze werkzaamheden worden in november uitgevoerd. De weg zal dan half worden afgezet en het verkeer zal met behulp van verkeersregelaars langs het werkvak worden geleid.

Verkeershinder (brom)fietsverkeer

Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren wordt het (brom)fietsverkeer lokaal omgeleid. Alle omleidingen worden met borden aangegeven.

Meer informatie

Op www.gelderland.nl/werkenaandeweg en www.bereikbaargelderland.nl kunt u informatie vinden over de actuele stand van zaken. Voor vragen kunt u op werkdagen contact opnemen met het Provincieloket van de provincie Gelderland, via telefoonnummer (026) 359 99 99 of per e-mail naar [email protected](www.gelderland.nl/provincieloket).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Provincie Gelderland

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
splinter

Wat doen die borden bij de bosbes eigenlijk.
Die staan daar geloof ik al 3 maanden .
Stumpers hier in groesbeek
Hetzelfde vanmiddag in het centrum staan ze daar op het middaguur de
Kassa te plaatsen.Alles dicht en maar wachten nog een keer achteruit.

Andre

Er staat toch dat de gehele route die aangepakt wordt ook al is het betreffende wegvak klaar , afgesloten blijft .

splinter

Andre,
In fase 2 is hij geheel afgesloten anders hadden ze het in het voorwoord moeten zetten .

wpDiscuz