Bierfeesten Groesbeek 2015

In het weekend van 17 en 18 oktober 2015 worden in Groesbeek, evenals vorig jaar, de Groesbeekse Bierfeesten gehouden. Locatie: Marktplein, Groesbeek-centrum.

Groesbeekse_Bierfeesten_2015_Flyer-DGB

17 oktober 2015: Bierfestival

Op zaterdag 17 oktober 2015 begint om 13:00 uur het Mekka voor de bierproevers: samen met Bierbrouwerij D’n Drul laten we u tijdens het Groesbeeks Bierfestival kennis maken met verschillende soorten bier uit de brouwerij. Er doen 10 bierbrouwerijen mee met hun streekgebrouwen biertje. Er is een hoop keuze aan smaken en geuren van diverse biersoorten. Ook aan de dames is gedacht. De muziek zal deze dag door Riverflow en de Muziekexpress worden verzorgd. Entree is gratis!

18 oktober 2015: Bierfeesten Groesbeek

Op zondag worden 2e Groesbeekse Bierfeesten gehouden. Er zal vanaf 11:00 uur weer een optocht komen van diverse bierwagens, die het eerste vat naar de feesttent brengen. Zo is dit jaar “Wahnsinn”, een formatie van 8 rasmuziekanten, de huisband. Zij spelen diverse stijlen muziek zoals; Volkstumlich schlagers, Apres Ski, feestmuziek, Polka’s, Golden Oldies enzovoorts. “Kortom, een lust voor uw oren en ogen”.

Er zijn daarnaast optredens van D’r Péé (Peter Graus), Richtig Rex, Martin en Guido (Schintaler) en Die Jungen Tiroler Teufel. Tot slot zijn er nog 13 Groesbeekse schlagergroepen die hun bierlied ten gehore brengen.

Kaarten

De kaartverkoop van Bierfeesten Groesbeek 2015 is eind juli van start gegaan! Je kunt op de volgende adressen kaarten kopen:

– Le Monde Eten&Drinken
– Argos tankstation Pannenstraat
– Bierbrouwerij Den Drul
– Dance Centre E-linepro
– Café UT Huu-ske

De kaartjes zijn € 7,50 per stuk. Met als extraatje als je voor 13:00 komt een gratis ontbijt met een kop koffie.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 oktober, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sprookje

En nu niet meer zeuren over de wijnfeesten….

Hoezo zeuren Sprookje, krijgen de bierfeesten dan ook subsidie.

ben.helder

Niet allen subsidie maar ook oordoppen voor alle nieuwe bewoners in de betonnen kolos en gratis af te halen bij de makelaar natuurlijk.

poen...poen ....poen ...poen

Niet bijster origineel. Ieder dorp heeft inmiddels zo’n slap aftreksel van het Oktoberfest in München. gewoon een commercieel feetsje, met maar één doel: Geld verdienen.
Heeft dan ook geen susiedie nodig, want het heeft ook geen enkele regionale, landelijke, laat staan internationale uitsraling.

Harry

Beste Ben helder
Denk kun je beter huisje in bos hebben dan in dorp .
Poen tja subsidie is voor de wijn en niet voor bier en jaloers tja kan me voorstellen .In ieder geval succes weer ermee en rest van de feesten ook in Groesbeek Gemeente berg en dal

Arno

ik heb er nu al zin in ” jammer dat het nog effe duurt , beter dan die kakzooi bij de wijnfeesten met hun spiegeltent met vette entree prijzen.

Sprookje

Ligt er niet voor iets meer dan een miljoen aan kunstgrasvelden bij de voetbalclubs in Groesbeek? En wie heeft dat betaald…..??????
Blijf niet emmeren over subsidie voor wijnfeesten a.u.b..
Voor de goede orde ik drink geen alcohol en speel geen voetbal!

H.E.

Beste mensen,
Laat ieder genieten van z,n eigen ding en zeur niet zo over iets wat je zelf niet zo mooi vind.
Ach en van subsidies profiteren we allemaal.

Willie

@sprookje op die kunstgrasvelden zijn wekelijks honderden kinderen en volwassenen bezig om hun sport (die sport die Groesbeek écht op de kaart heeft gezet) te beoefenen. Tevens komen er wekelijks nog eens honderden mensen kijken. Van de wijnfeesten hebben circa 25 Groesbekers profijt van. Dat er dan ook nog wat mensen van buitenaf komen kijken en dit zuur proeven is dan weer mooi meegenomen.

Willie

@sprookje o ja, ik mag graag zowel een goed glas wijn als een goed glas bier drinken!!!

Sprookje

Blijven doen Willie!

Biero

100 euro lappen en gas d’r op. Moi zat nar huus en mondag wer werken!

wpDiscuz