[Foto’s] Buurtpark het Groeske is klaar, wijk viert feest

Zaterdag was het druk bezochte openingsfeest van Buurtpark het Groeske.


Goed bezochte Zomerfeest in Het Groeske. Foto en rechten: Kirsten Kuipers.

Jong en oud vermaakte zich goed aan de oevers van de Groesbeek. Lokale muzikanten en artiesten werkten belangeloos mee en wijdden het nieuwe kleine amfitheater in. Enthousiaste wijkbewoners willen van het Groeske Zomerfeest wel een jaarlijks terugkerend feest maken.

Initiatiefnemer van het wijkproject rond het Groeske Kirsten Kuipers: ‘Ik vind het heel gaaf dat het ons gelukt is om al onze plannen voor het park waar te maken! Ik denk dat de wijkbewoners, de scholen en de bewoners van de Kloostertuin nog veel plezier van het park gaan hebben. Samen zorgen voor de vier delen van het park die de wijk nu in beheer heeft én ervan genieten zoals bij dit feest maakt dat mensen elkaar weer kennen. Het zorgt voor veel verbroedering!’

Voor meer foto’s zie: www.buurtparkgroeske.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 juni, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Johan

Het was in elk geval een heel mooi feest. Ik heb ervan genoten! En het park os prachtig geworden, ik geniet er iedere dag van. Zeker als je bedenkt hoe het heel lang is geweest. Heel mooi nu!

wpDiscuz