Fanfare Wilhelmina blijft investeren

Fanfare Wilhelmina is een muziekvereniging die op haar mooie leeftijd van 117 jaar volop in beweging is en wil blijven!

De fanfare werkte voorheen samen met Kunstencentrum de Stroming voor het opleiden van haar leerlingen. Omdat de samenwerking tussen de Gemeente Groesbeek en Kunstencentrum de Stroming is gestopt, heeft Fanfare Wilhelmina per 1 augustus 2014 de muzieklessen binnenshuis georganiseerd.

Iedereen is welkom

Fanfare Wilhelmina is trots dat zij inmiddels alweer bijna een jaar lang een groep van enthousiaste, bevoegde en bekwame docenten in huis heeft. Bij Fanfare Wilhelmina kan iedereen terecht voor het beoefenen van een blaasinstrument ( groot en klein koper), slagwerk / percussie, en show-dans. Voor het nieuwe lesseizoen, zijn nieuwe aanmeldingen van harte welkom. Via de website www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl kun je je aanmelden.

Jeugdbestuur

Sinds maart 2015 heeft Fanfare Wilhelmina Groesbeek ook een heus jeugdbestuur! Op die manier kunnen de jeugdleden ook hun stem laten horen. Het jeugdbestuur: ‘’Het is belangrijk voor een fanfare dat de jeugd mee kan denken aan ideeën en activiteiten. De jeugd heeft een frisse kijk op de Fanfare. Wij zetten ons in voor activiteiten voor de jeugd en alle wensen van de jeugd leggen wij voor aan het Centrale Bestuur’’.

Het jeugdbestuur bestaat uit leden die zelf ook actief zijn bij de diverse afdelingen binnen de vereniging. Het jeugdbestuur telt momenteel zeven leden. Deze leden hebben allen hun eigen taak bij het jeugdbestuur. De één sluit bijvoorbeeld aan bij een activiteiten-commissie, en de ander zorgt ervoor dat alle ideeën van de jeugd bij het jeugdbestuur terecht komen. Zodoende leren de jeugdleden ook veel over de muziekvereniging en zijn ze actiever betrokken.

Kijk eens op de website van Fanfare Wilhelmina. Hier vindt u volop informatie, foto’s en filmpjes.

Het jeugdbestuur van de fanfare.

Het jeugdbestuur van de fanfare.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gradjuh

Mooi dat het goed gaat. Maar waarin blijven ze nu investeren?

De nachtboswachter

Vraag ik me ook af.

miel fransen

Beste heren, natuurlijk in opleiding en de jeugd. Want wie de jeugd heeft heeft de toekomst of niet soms?

Jan de nuil

Dat klopt Miel, maar tekstueel gezien is het niet zo’n sterk geschreven stukje.

Lulpiep

Mee eens.. Jan de Nuil

wpDiscuz