Nieuwe titel voor lokaal weekblad: 1Groesbeek

Het Groesbeeks Weekblad zal vanaf 15 juli verder gaan onder een nieuwe naam: 1Groesbeek. Het weekblad kondigde een naamswijziging eerder al in haar krant aan.

Uitgever A&C Media is bezig met een forse reorganisatie. Enkele zondagskranten in Limburg worden om die reden samengevoegd met de doordeweeks verschijnende weekbladen, meldde 1Limburg in juni. Ook die zullen allemaal een nieuwe titel krijgen. Andere weekbladen van A & C Media krijgen vanaf 15 juli ook een “1” voor de naam, blijkt uit het krantenarchief.

De reorganisatie is nodig omdat de uitgever al enige tijd met verliezen kampt. Men spreekt van een sombere toekomst. Er zou door het schrappen van banen en het samenvoegen van titels jaarlijks zo`n 3 miljoen euro worden bespaard.

Het Groesbeeks Weekblad vierde in 2012 nog haar 75-jarig bestaan.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl e.a

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
1Groesbeek

Hoop dat ze wel meer nieuwsberichten gaan plaatsen.. Nu is het meer advertenties.. Medewerkers daar mogen best een stapje harder lopen!

De nachtboswachter

Laat het gewoon bij het oude we hebben al genoeg verloren de laatste jaren.

karin

helemaal waar 1groesbeek. zeker afgelopen week.

karin

ik denk dat 5 mensen wel een heel dik groesbeeks weekblad hadden vorige week?

Jan Norp

Karin
Verklaar je nader. Je tweede reactie was heel raadselachtig. Weet je zelf wel wat je bedoelt. Waarom op het eind een vraagteken?

wpDiscuz