Executieverkoop dreigt voor Bakkerij Bart Groesbeek

In augustus vindt er mogelijk een executieverkoop bij het filiaal van Bakkerij Bart in Groesbeek plaats.

Bakkerij_Bart_executieverkoop_2015-DGB
Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De aankondiging daarvan staat op een brief die op de ruit van het pand aan de Spoorlaan 2 is geplakt. Op vrijdag 21 augustus vanaf 10:00 uur kunnen eventuele kopers zich melden. De boedel van Bakker Bart Groesbeek, bestaande uit onder andere koelingen, barkrukken, tafels en ovens, wordt openbaar en bij opbod verkocht. Een kwartier voor aanvang van de verkoop mogen mensen naar binnen. De kans blijft wel aanwezig dat de verkoop niet doorgaat.

De bakkerij van franchise-ondernemer Tielkens is al sinds vorige week maandag gesloten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
karin

wat jammer! ik moet wel eerlijk zeggen dat ik mij al een tijd afvraag hoe hij kan blijven bestaan. de eigenaar is een verschrikkelijk vriendelijke vent die je graag helpt, maar te vaak is iets er, nog, niet. het is op of niet genoeg. om 8 uur gaan ze open, maar dat gebeurt helaas zelden dat hij ook om 8 uur open is.

Hans

Helaas weer zaak dicht in centrum
Binne korts staat half Groesbeek leeg dit ivm de winkel verhuizing na nieuw gebouw in centrum .Over zaak baker Bart kan ik kort zijn aardig persoon .Helaas voor personeel en mensen die geld van krijgen niet .Vandaar helaas baker Bart was goed voor je personeel geweest was vast goed gekomen
Maar door onkunde of hebzucht is nu doek gevallen helaas .Mensen die wat te goed hebben succes ermee

Het kwam erg vaak voor dat bepaalde broden/broodjes er niet of niet meer waren. Dat is geen reclame.
De broodjes moest je diezelfde dag opeten want de volgende dag waren ze bikkel hard.

Andre

En ineens heeft iedereen wel wat te zeuren over Bakker Bart .
En weet men meteen over hoe de bedrijfsvoering was .

Niekie
Eigenaar was aardig voor klanten, maar inderdaad niet voor zijn personeel. Zij kregen geen loon of moesten er veel te lang op wachten of ouders van kinderen die er werkten moesten het loon voor hun kinderen op gaan halen. Niet sjiek. Nog minder was dat er broodjes bij de Supercoop gehaald werden om te verkopen als Bakker Bart broodjes. Als je om half 1 ‘s middags een broodje wilde halen was alles al op. Dit is al maanden zo. Ik heb me ook al heel lang afgevraagd hoe lang hij nog zou bestaan. Voor mijn gevoel heeft hij het nog… Lees meer »
nou nou ik kan dus zeggen dat het verhaal van niet op tijd aanwezig zijn niet klopt want ik heb ze vaak genoeg gezien dat ze s’morgens om 5u albezig waren om de geleverde producten binnen tezetten en ook ging gelijk de oven aan dat hij vriendelijk voor de klanten was is van zelfsprekend en tja als je als personeel geen salaris krijgt doe je ook je best niet meer verder ben ik altijd zeer tevrede geweest over de producten en helaas kan ook een bakkerij kapot gemaakt worden wat in groesbeek geen kunst is stampen ze gewoon weer een… Lees meer »
Hans

Hoi oma
Moet ik uit jou schrijven lezen dat aan personeel licht ?Omdat ze hun geld nier kregen werd er met pet na Gegooit
Dat vind ik persoonlijk raar uitspraak van jou oma
Was hij goed geweest voor zijn personeel en alles keurig betaald had was niks aan de hand geweest .Maar al vanaf zaak los ging was a mis met uitbetaling van personeel
Dus eigen schuld dikke bult

kloeke

Te veel concurrentie. …..

Lulpiep

Stelletje roddelaars hier.. schaam je! om ze ze praten en te kletsen achter andersman rug om.. Natuurlijk heeft iedereen een oordeel. Waarschijnlijk heeft deze ondernemer het zwaar het had.. En dan ga je alle wegen bewandelen die je maar kunt bewandelen om toch het zaakje draaiende te houden. Dat is niet de weg maar goed. kan deze man wel begrijpen! Hier in ons mooie Groesbeek, maken wij.. inwoners…. van alles en iedereen die zijn missie niet heeft volbracht. helemaal gelijk en kapot met de grond.. schaam je!!!

karin
@andre: Niet ineens. wij hebben daar heel lang onze wekelijkse broodbestelling gedaan. maar toen keer op keer iets er niet was en de sneetjes kleiner werden zijn we ergens anders heen gegaan. @oma: inderdaad is er ‘s ochtends altijd personeel in de winkel. alleen is de winkel niet open zolang de lampen in de vitrine uit zijn en de deur op slot is. @lulpiep: geen roddelen. ik zeg hier niks anders dan wat ik ook aan de eigenaar heb laten weten. meerdere malen. dat werkt niet en dan ga je er dus niet meer heen. als genoeg mensen dat zo… Lees meer »
Johanna

Dit speelt niet alleen in Groesbeek, 50 van de 183 franchisenemers beginnen een rechtzaak tegen het hoofdkantoor van Bakker Bart.

http://www.volkskrant.nl/binnenland/bakker-bart-bakkers-beginnen-rechtszaak-tegen-hoofdkantoor~a3720440/

B.F te B
Beste mensen Velen van jullie weten niet eens wat voor ellende het is bij Bakker Bart. Je word volkomen leeg gezogen, men int geld als een sneltrein, vaak al voor het geleverd is uit wantrouwen even voor jullie info voor je iemand veroordeeld. In 2008 ging het z.g. “huur en conditiestelsel” op de schop op nadrukkelijk verzoek van de directie. Vroeger betaalde de ondernemers 10% van hun omzet aan huur, dat was een beleid van het moederbedrijf Barts retail dat na verloop van tijd behoorlijk faalde door eigen toedoen ivm het steeds aan huren van goedkope maar ook veel te… Lees meer »
bianca

ik wil toch reageren op het bericht van Hans.
Hij zegt dat Bakker Bart Groesbeek vanaf het begin al niet goed zijn personeel betaald heeft.
Dit klopt niet,ik heb er jaren gewerkt en heb nooit om mijn salaris hoeven zeuren. Dit is gewoon heel erg voor Marcel en Ank dat er zo gepraat wordt.

fluitkelje

Hans heb je gezopen man.

diva

Brood zonde toch ….weer een zaak dicht in Groesbeek

henk

79 cent voor een heel wit bij de ah

wpDiscuz