Kort gemeentenieuws (week 28 / 2015)

Hieronder enkele korte mededelingen vanuit de gemeente Groesbeek – Berg en Dal:

Het logo van de nieuwe gemeente Groesbeek in 2015.

Het logo van de nieuwe gemeente Groesbeek in 2015.

Omgekeerd inzamelen

Als gevolg van de herindeling wordt huishoudelijk afval op dit moment niet in de hele gemeente op dezelfde manier ingezameld. Dat is geen gewenste situatie en daarom wordt het beleid binnenkort ‘geharmoniseerd’. Voordat het nieuwe beleid wordt vastgesteld ligt het de komende 8 weken ter inzage in het gemeentehuis en via www.officielebekendmakingen.nl en kunt u tot en met 2 september officieel een reactie indienen.

Wilt u de stukken inzien? Ga dan naar www.officielebekendmakingen.nl en zoek naar het gemeenteblad van 07-07-2015. U kunt de stukken eventueel ook in het gemeentehuis inzien. Maakt u daarvoor een afspraak met de heer G. Wagelmans, telefoonnummer 024 – 30 13 567. Binnenkort organiseert de gemeente informatiebijeenkomsten over dit plan. Waar en wanneer deze worden georganiseerd is nog niet duidelijk. Wij houden u op de hoogte!

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe manier van inzamelen.IGNITE Award voor startende ondernemers

Startende sociaal ondernemers kunnen zich aanmelden voor de IGNITE Award. De prijs is een nieuw initiatief om sociaal ondernemerschap in de regio Arnhem en Nijmegen te stimuleren. Aanmelden kan door het inzenden van een online inschrijfformulier, beknopt businessplan, videopitch van twee minuten en curriculum vitae van de ondernemer. Deelnemers maken kans op professionele begeleiding én 100.000 euro. De inschrijfperiode voor de IGNITE Award loopt tot en met vrijdag 31 juli 2015.

Bent u een startende sociaal ondernemer in de regio Arnhem Nijmegen? Of heeft u een goed idee om een social enterprise te starten. Weet u uw plannen ook nog eens uit te voeren op een financieel duurzame manier, dus door inkomsten te krijgen uit commerciële activiteiten? Dan is dit een kans die u niet aan u voorbij wilt laten gaan. De IGNITE Award helpt u om uw sociale onderneming een vliegende start te geven. Kijk voor meer informatie op www.IGNITEaward.nl.Lubert tijdje dicht

In verband met renovatiewerkzaamheden is zwembad De Lubert in Groesbeek gesloten van maandag 20 juli tot zondag 30 augustus. Vrijdag 17 juli is er een afsluitende summerdisco van 19.00 – 20.30 uur.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Gemeente Groesbeek – Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kort gemeentenieuws (week 28 / 2015)

Reageren is niet toegestaan.