Speeltuinconcert Fanfare Jubilate Deo

Op donderdag 16 juli luidt Fanfare Jubilate Deo de vakantie in met haar jaarlijkse speeltuinconcert in speeltuin d’n Hommel aan de Kruksebaan in de Breedeweg.

De fanfare, de slagwerkgroep, het leerlingenorkest en de blokfluiters zullen dit concert opluisteren met een gevarieerd programma. Nieuw dit keer is een optreden van groep 5 van Basisschool Breedeweg. Zij hebben deelgenomen aan een muziekproject onder leiding van Mariska Brienen-van Melis (dirigente van het fanfare- en leerlingenorkest) en Frank van Wely (dirigent van de slagwerkgroep). Het concert begint om 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom, de koffie staat klaar en de toegang is gratis.

(Blokfluit)lessen

In september is er weer de mogelijkheid om te starten met blokfluitlessen. Er kan echter ook voor slagwerk of een blaasinstrument gekozen worden. Iedereen die hiervoor interesse heeft kan zich aanmelden in de pauze van het speeltuinconcert. Er bestaat dan ook de mogelijkheid om vragen te stellen en meer informatie in te winnen.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe en tot ziens bij Fanfare Jubilate Deo.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Speeltuinconcert Fanfare Jubilate Deo

Reageren is niet toegestaan.