Concert Van Dik Hout in Cardo Groesbeek

In september komt Van Dik Hout voor een concert naar het Groesbeekse Cardo Theater.

Van_Dik_Hout-Cardo

Al twintig jaar staat de band Van Dik Hout aan de top met hun pure rock en gevoelige teksten. Destijds ontketenden ze met ‘Stil in mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek; uiteindelijk is ‘Stil in mij’ het meest gedraaide Nederlandstalige nummer ooit!

Door de jaren heen heeft Van Dik Hout meerdere hits afgeleverd, is de band een graag geziene gast op de grotere festivals en zijn zij verrassende samenwerkingen aangegaan met andere muzikanten (zoals De Poema’s en Herman Brood). En ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Op hun nieuwe album werken ze samen met keur aan artiesten als Ellen ten Damme en Acda en de Munnik.

Datum: Donderdag 24 september 2015
Zaal open: Zaal open 20.00 uur
Aanvang concert: Aanvang 20.30 uur
Soort concert: Staconcert
Ticketprijs: € 19,50

Kaarten zijn te verkrijgen bij bijna alle Primera-vestigingen in Nederland. Online kunt u ook kaarten bestellen: Klik hier voor de online kaartverkoop.

2015/2016 met Rob de Nijs (72) en Danny de Munk

In het nieuwe Cardo-seizoen komen wederom bekende namen naar Groesbeek. O’G3NE (bekend van The Voice of Holland) staat voor 10 december op de agenda. In 2016 komen onder andere nog Danny de Munk (maart) en de 72-jarige Rob de Nijs (april) naar het Cardo Theater.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten



Tags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gradje

Zagen ze ook planken?

wpDiscuz