Ida (14) uit Groesbeek in het zonnetje gezet

Even vergeten dat je ziek bent en genieten van een dag vol ontspanning en plezier. Ida en de rest van haar gezin uit Groesbeek staat aankomende vrijdag een Super Opkikkerdag te wachten!

Ida en haar gezin kregen op 17 juli een "Opkikkerdag". Een rondvlucht in een helikopter was één van de activiteiten. Foto en rechten: Stichting Opkikker.

Ida en haar gezin kregen op 17 juli een “Opkikkerdag”. Een rondvlucht in een helikopter was één van de activiteiten. Foto en rechten: Stichting Opkikker.

Ruim 55 gezinnen zullen deze dag in het zonnetje gezet worden in een tot Opkikkerland omgetoverd Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, waar zij activiteiten zullen beleven die zij leuk vinden. Zo’n Opkikkerdag is een welkome afleiding in het dagelijks bestaan vol met doorlopende ziekenhuisbezoeken, spanningen en onzekerheden.

De pedagogisch en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Ida onder behandeling is, vinden dat zij én de rest van haar gezin wel een ‘Opkikker’ kunnen gebruiken. Op basis van een leuk en persoonlijk gesprek met het gezin weet Stichting Opkikker precies wat hun interesses en hobby’s zijn. Aan de hand hiervan zijn er bijzondere verrassingsactiviteiten vastgesteld voor het hele gezin, die hier nog niet gepubliceerd zullen worden.

Iedere maand organiseert Stichting Opkikker een evenement voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Tijdens deze dag beleeft het hele gezin een dag vol plezier! Nu is het extra feest, want dit jaar bestaat Stichting Opkikker 20 jaar. In augustus vindt de 10de themadag plaats en in september de 100ste Super Opkikkerdag. In de afgelopen 20 jaar zijn er ruim 15.000 gezinnen “Opgekikkerd”!

Voor meer informatie over Stichting Opkikker kunt u een kijkje nemen op www.opkikker.nl.

Update 18-07-2015, 11:45 uur
Het gezin heeft de volgende activiteiten beleefd: Meerijden in een snelle sportauto, een GPS-tocht maken, taart versieren, meevaren op een speedboot, een rondvlucht in een stoere helikopter, lasergamen en fotomodel zijn tijdens een professionele fotoshoot. Tot slot werd er gezamenlijk afgesloten met optredens van diverse artiesten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Ik wens Ida en haar gezin veel plezier, want dat verdienen die mensen.

Helmie Zwitserloot

Hoop dat Ida net zo’n top dag gaat krijgen als onze Nina
en wij vorige maand hebben gehad.
Stichting Opkikker is een top stichting.
Waar ik nu ook donateur en vrijwilliger ben geworden.
We hebben nu ook een actie in Groesbeek opgestart.
En de gehele opbrengst daarvan gaat naar Stichting Opkikker zodat ze nog veel meer goeds kunnen gaan doen.

Knilles

Belachelijke reclamebanner onder dit bericht. Kan daar op gelet worden. Bah.

Knilles

O, hij verandert soms, dat wist ik niet, was ongepast.

Geert

Reclame is zo wie zo belachelijk, dus ook onder dit bericht.

wpDiscuz