Cafe Bar de Comm luidt de zomer in

De vakantie periode is inmiddels in volle gang, lekker genieten kan natuurlijk ook in je eigen dorp.

De_Comm_Vierdaagse_Zomer-2015-DGB

Cafe Bar De Comm heeft daarom een aantal activiteiten op de agenda staan die je niet mag missen:

De dag van Groesbeek

Met de Vierdaagse tijdens de Dag van Groesbeek staat de welbekende brug weer over de straat. We gaan samen met Push In vanaf 10.00 uur alle wandelaars een hart onder de riem steken en ze verwelkomen in Groesbeek. Vanaf 15.00 uur verzorgt DJ Fookey de muziek en zal het feest tot in de late uurtjes doorgaan.

Summer Vibes

Op zaterdag 25 juli introduceert Café Bar De Comm een vernieuwde versie van de Summer Party: “Summer Vibes”. Summer Vibes heeft een andere opzet dan voorheen. Het podium, licht, geluid en bar zullen op een andere plaats staan. Natuurlijk blijft dit outdoor event plaatsvinden voor de deuren van Café Bar De Comm. Het DJ-dreamteam (DJ Nase, DJ Fookey en DJ Vinnie) zal deze avond samen draaien vanaf een nieuw podium en met nieuwe verlichting. Deze avond mag u zeker niet missen!

Jaarmarkt

De Groesbeekse Jaarmarkt zal om 09.00 uur geopend zijn. Maar vanaf 08.00 uur hebben we de koffie/thee met appeltaart of andere dranken voor u klaar staan. Vanaf 14u speelt Bert Kabelaar buiten op ons terras.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Cafe Bar de Comm luidt de zomer in

Reageren is niet toegestaan.