Tractorvierdaagse 2015 Groesbeek

Op 27 juli 2015 begint de derde editie van de Groesbeekse Tractorvierdaagse.


Foto van de Tractorvierdaagse in 2013. Foto en rechten: Piet Spanjers.

Een nieuw en origineel evenement, dat in 2013 voor het eerst werd gehouden, wordt georganiseerd door “Camping de Leigraaf”. Het is bedoeling om net zoals de Nijmeegse wandelvierdaagse 4 dagen te volbrengen, maar dan met een oldtimertractor. Iedere dag start men om 10:00 uur met de rit.

De tochten zijn zover mogelijk ook gelijk aan de wandelvierdaagse en wel de tochten van de 50 km. Bij start ontvangt u een T-shirt en na volbrengen van totaal 200 km krijgt men natuurlijk een mooi aandenken als teken van volbrenging. Tijdens de tochten zijn er elke dag aangewezen rust/tank momenten ingelast.

Inschrijven is niet meer mogelijk. Meer info op: www.campingdeleigraaf.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
vraag

Weet iemand of de Zevenheuvelenweg dan ook wordt afgesloten?

De Kuier

Ja…en ook de Wylerbaan en de Nieuweweg.!!!!

Clinte

Belachelijk dat deze milieuvervuilers zo maar rond mogen rijden.

truus

En we vervuilen weer lustig verder

Hans

@ Clinte Ze houden het industrieel erfgoed in eren. En het blijft daarnaast ook nog eens een mooi gezicht als ze rond toeren. En daar naast het zijn hobbyisten die alles zelf betalen……… Dus geen subsidie krijgen zoal bv het Woudagemaal enz. Hopelijk blijft het nog jaren zo met deze trekker vierdaagse en word het weer een toeristische trekpleister erbij…

Raampje

@Hans: Compleet mee eens.
@Truus / @Clinte: Stelletje zielepoten, laat die mensen lekker. Weet je wat milieuvervuilers zijn? Personenauto’s met motoren > 12jaar. Moeten we die dan ook maar allemaal gaan weren? Ben benieuwd hoe hard jullie dan staan te roepen. Onzin, zielig gedoe.

De nachtboswachter

Laat ze leuk bezig zijn ieder zijn ding de een houd van Motoren of wielrennen of tennis of voet bal of knikkeren of wandelen en toon wat meer respect voor elkaar en maak het elkaar niet moeilijk.

wpDiscuz