Plastic + tijdelijk in andere plastic afvalzak

De afvalzakken voor plastic plus zijn tijdelijk niet beschikbaar en daarom kan het voorkomen dat u bij de distributiepunten een andere zak voor uw plastic+ ontvangt.

Foto: Gemeente Groesbeek - Berg en Dal.

Foto: Gemeente Groesbeek – Berg en Dal.

Vanaf juni 2015 gaat plastic, blik en pak samen in de plastic afvalzak. Dit is de doorzichtige plastic afvalzak, die u al gebruikte voor uw plasticverpakkingsafval. Deze afvalzakken zijn echter tijdelijk niet beschikbaar.

De tijdelijke afvalzakken kunt u, net zoals de al bekende afvalzak, gewoon gebruiken voor uw plastic+. Op deze zak staat ook vermeld wat er allemaal in mag. De zakken zijn op dezelfde afhaalpunten verkrijgbaar. Vanaf september 2015 zijn de nieuwe (stevigere) plastic+ afvalzakken beschikbaar.

Meer informatie?

Kijk dan op www.dar.nl/plastic+ Voor vragen neemt u contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur via [email protected] of via 024-3716000.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Plastic + tijdelijk in andere plastic afvalzak

Reageren is niet toegestaan.