Onderzoek kwaliteit van WMO-hulpmiddelen

De gemeente Groesbeek – Berg en Dal voert de komende weken onderzoek uit naar hulpmiddelen die op basis van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) verstrekt zijn.

Dit onderzoek gaat over twee zaken:

• Of de geleverde hulpmiddelen kwalitatief in orde zijn;
• De tevredenheid van de gebruikers over de geleverde hulpmiddelen.

De gemeente laat het onderzoek uitvoeren door MAAZ – Contract Support. MAAZ legt hiervoor huisbezoeken af bij enkele mensen die via de Wmo een hulpmiddel hebben gekregen.

Heeft u van de gemeente een hulpmiddel gekregen?

Dan kunt u gebeld worden door MAAZ met de vraag of u, geheel vrijwillig en vrijblijvend, wilt meewerken Onderzoek kwaliteit van Wmo-hulpmiddelen aan het onderzoek. Als u dat wilt, dan wordt een afspraak gemaakt voor een huisbezoek. Deze afspraak wordt bevestigd met een brief. In deze brief staat ook wie het huisbezoek uitvoert. Medewerking aan het onderzoek heeft geen gevolgen voor het hulpmiddel dat u ontvangen hebt.

Hoe verloopt een huisbezoek?

Als de medewerker van MAAZ op huisbezoek komt, legitimeert hij/zij zich eerst. De medewerker stelt vervolgens wat vragen. Deze vragen gaan over:

• De kwaliteit van het geleverde hulpmiddel;
• Uw tevredenheid over het hulpmiddel.

Het huisbezoek duurt ongeveer een half uur.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie neemt u contact op met: Sanne Smeets, beleidsmedewerker gemeente Groesbeek, telefoonnummer: 14024. U kunt ook mailen: [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek – Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 juli, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
goffer

Dus…..Ze geven die mensen spullen en gaan dan kijken of het deugd?
Snap je het nog…?

De nachtboswachter

Goed over naar gedacht.

Hemelsbreed
Gek hè dat de zorg zo duur is….even nog een stukje dat van de week in de krant stond.. M. van Schijndel uit Nijmegen schrijft: Mijn vrouw heeft sondevoeding nodig omdat haar twaalfvingerige darm is verstopt door een tumor. Nu hebben wij via de thuiszorg zestien pakken sondevoeding gekregen en hebben er vier gebruikt. Omdat ze weer naar het ziekenhuis moest, is de sondevoeding veranderd. Dus kregen wij weer nieuwe pakketten sondevoeding thuis. Ik heb gevraagd of de thuiszorg de andere pakketten weer mee zou willen nemen. Maar dat kon niet. Ik heb de verzekeraar gebeld maar ook daar zeiden… Lees meer »
kloeke

Scheisse……mijn alter ego is bekend..haha

wpDiscuz