Geslaagde mantelzorglunch op 1 augustus

Onder het motto “Er even tussenuit in de vakantie” organiseerde het steunpunt mantelzorg afdeling Groesbeek samen met het inloophuis een mantelzorglunch in Cultureel Centrum De Mallemolen.

Ongeveer 60 mantelzorgers, met enkele personen waarvoor zij zorgdragen, hebben genoten van een heerlijke lunch verzorgd door de uitbater van de Mallemolen. Tijdens de lunch werd een optreden verzorgd door de artiesten van de “Mooi was die tijd muziekshow”. De lunch werd mede mogelijk gemaakt door de gemeente Groesbeek. Deze lunch is een van de vele activiteiten die het steunpunt organiseert om mantelzorgers te ondersteunen en daar waar mogelijk te ontlasten.

Wanneer bent u een mantelzorger: als u gedurende 8 uur per week minimaal 3 maanden achter elkaar voor iemand zorgt, bijvoorbeeld een familielid, vriend of buren. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de activiteiten, dan kunt u zich kosteloos aanmelden door te bellen met de mantelzorgtelefoon 06-13859106 of via [email protected]. Hierdoor blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de mantelzorg in de gemeente Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Geslaagde mantelzorglunch op 1 augustus

Reageren is niet toegestaan.