Afscheid burgemeester Keereweer

Burgemeester Keereweer neemt op vrijdag 4 september 2015 afscheid van de nieuwe gemeente Groesbeek als waarnemer.

Harry_Keereweer_Groesbeek_DG1

Daarvoor was hij sinds april 2012 waarnemer in de voormalige gemeente Groesbeek en later ook in Millingen aan de Rijn, wat de totale teller op 3,5 jaar waarneming brengt. Het afscheid op vrijdag 4 september vindt plaats tijdens een buitengewone raadsvergadering.

Daarna kunt u vanaf 17.00 uur als inwoner of vertegenwoordiger van verenigingen en bedrijven hem en zijn echtgenote persoonlijk de hand schudden en afscheid nemen in het gemeentehuis. U bent van harte uitgenodigd!

Mark Slinkman wordt de nieuwe burgemeester van de gemeente Groesbeek, per 2 januari 2016 Berg en Dal. Tijdens de raadsvergadering van woensdag 16 september 2015 wordt de heer Slinkman beëdigd door de Commissaris van de Koning. Aansluitend vindt de installatie plaats.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u terecht bij het bestuurssecretariaat, telefoon 024-3013807, email [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 23 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Wiely

Hij zal wel in BERG EN DAL gaan wonen.

kloeke

Doei…..

Ik zal er geen traan om laten.

Groene Vinger

Zakken van zijn vrienden gevuld,dus op naar de goudkust

Houdoe en bedankt!het heeft te lang geduurd.

ben.helder

waarnemer, een waar woord!

Bikkeltje

Keereweer was een toppertje,zielig dat jullie allemaal zo reageren niksnutters

Andersom

Kijk, eindelijk een goede reactie.
Hij was net als Prick een uitstekend burgemeester.
Als je dan niet met respect en waardering kunt reageren ben je inderdaad heeeeel zielig

THE BEST OFF THE REST

Deze man heeft totaal niks met ons mooie Gruusbek.
Dat viel letterlijk van zijn gezicht af te lezen.
Geef mij maar weer een burgermeester zoals Dhr.Van Gils.

Een man wie zich zelf niet groter als het dorp voelde.
Begreep de gruusbekse mensen.
En liet zijn gezicht op vele plekken zien.

Keesje

De beste stuurlui uit Groesbeek staan weer aan wal. Heeft die man dan helemaal niets goeds gedaan. Typisch Groesbeeks alleen maar kritiek geven. Of dat de klagers/ kritischie het allemaal zo goed hebben gedaan. Steek je hand eerst eens in eigen boezem. En geef dan pas commentaar.

Groesbeker

de man had alleen interesse in die gebieden waar zijn eigen interesses ook lagen. Vergeet niet dat onder zijn periode de historische naamsverandering is doorgevoerd. Ook al zijn de inwoners hier grotendeels zelf verantwoordelijk voor geweest door niet te gaan stemmen dan toch heeft hij zich niet tot het uiterste hard gemaakt om de gemeentenaam bewaard te laten blijven. Als mens wens ik hem natuurlijk het beste toe, als waarnemend burgemeester vind ik dat hij teveel steken op gemeenschappelijk gebied heeft laten vallen door te schitteren in afwezigheid en ben ik blij dat hij vertrekt.

THE BEST OFF THE REST

Keesje,je kunt hem ook niet overal de schuld van geven.
Dat weten we allemaal.Maar deze man heeft niks toegevoegd aan Gruusbek……

henk p

Prima invaller geweest, heeft de puinhoop van Prick en zijn wethouders moeten repareren. Harrie had juist wel belangstelling voor het Groesbeeks volk en zijn gewoontes. Prickie gaat echt niet op een container staan en de Keereweer mee zingen die stond op de latten als het mooiste feest van Groesbeek was. Ik snap de opmerkingen ook niet. Prima vent ook privé zonder ketting om een aardige man. Harrie geniet van je pensioen. En da ge bedankt ziet da wette.

www.hanspeters.eu

Ik vind Harry een mensen mens en heb hem leren kennen als een uitstekend burgemeester

Sprookje

Wie van jullie, buiten Hans Peters, kent de burgemeester? Niet dus, Groesbeek blijft Groesbeek, de Gemeentennaam veranderd!

rowdy

ik ken keereweer niet goed heb m een enkele keer oppervlakkig gesproken vind t een aardige man die intresse toond.wat de naam groesbeek betreft heeft hij mischien steken laten vallen daarmee maak je bij ons Groesbekers geen vrienden .toch denk ik dat met prick we niks beter af waren geweest die heeft via de media zelfs gelobbyd voor de naam berg en dal terwijl hij toch jaren in groesbeek is geweest en keereweer niet.wens harry keereweer t allerbeste.

Wat moet je nog aan dit dorp toevoegen?
Stilstand is achteruitgang!!

annie

Harry hartelijk dank voor alles. Jij danste de Keereweer, jij was altijd vriendelijk. Zelf aanwezig bij het huwelijk van een Gruusbekse den in juni dit jaar. Gewoon omdat je het echtpaar kende en er graag even tijd voor wilde maken. Goedlachs en altijd gewoon gezellig. Geen stijf gedoe. Het allerbeste gewenst!!!

kloeke

Die zal vast wel een wijntje lusten……..ik vind hem chagrijnig overkomen en paar keer tegengekomen en er kon geen goeiendag vanaf……

Gert

Wanneer kan iemand in gruusbek WEL iets goed doen?

wpDiscuz