Studiebegeleiding Nijmegen opent locatie in Groesbeek

Studiebegeleiding Nijmegen, het studiebegeleidingsinstituut met de langste ervaring en de beste resultaten in de regio, is de afgelopen periode in ontwikkeling geweest.

De begeleiding heeft zich gespecialiseerd in ‘Executieve Functies’. Executieve functies zijn de hogere controle functies van hersenen die een belangrijke rol spelen bij het leren. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat executieve functies meer zeggen over de schoolprestaties van een leerling dan de intelligentie. Hoe beter de executieve functies zijn ontwikkeld, hoe beter de prestaties zijn.

Executieve functies ontwikkelen bij iedereen in een ander tempo. Er zijn bijvoorbeeld leerlingen die in de eerste klas al over goed ontwikkelde executieve functies beschikken, maar er zijn ook leerlingen die pas in het 4e of 5e leerjaar een groei doormaken. Binnen Studiebegeleiding Nijmegen worden de executieve functies van de leerlingen gevolgd en getraind, middels het unieke, speciaal door hen ontwikkelde studiesysteem.

Een tweede mooie ontwikkeling is dat Studiebegeleiding Nijmegen per 1 september een nieuwe locatie in Groesbeek opent. In de Adelbrecht-Windekindschool zullen leerlingen uit Groesbeek en omgeving dagelijks vanaf 15:00 uur terecht kunnen voor passende ondersteuning bij hun studievaardigheden.

Voor informatie en aanvullende vragen kunt u Studiebegeleiding Nijmegen bereiken via mail; [email protected], of telefoon; 024-3448728. Meer info op www.studiebegeleidingnijmegen.nl

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Studiebegeleiding Nijmegen opent locatie in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.