Programma Groesbeek/Berg en Dal 2015-2018

Het college van burgemeester en wethouders heeft het Programma Groesbeek – Berg en Dal 2015-2018 uitgewerkt in een meerjarenplan, nadat de raad hier om gevraagd heeft.

Het logo van de nieuwe gemeente Groesbeek in 2015.

Het logo van de nieuwe gemeente Groesbeek in 2015.

In het 32 pagina’s tellende programma wordt veel aandacht gegeven aan de betrokkenheid van burgers, het maatschappelijk middenveld en de bedrijven bij de totstandkoming van het gemeentelijk beleid. De gemeenteraad hoopt met het betrekken en benutten van de kennis uit de samenleving een grotere betrokkenheid te bewerkstelligen bij de vele opgaven en uitdagingen waar gemeente en samenleving voor staan.

Hoe de raad haar ambities voor de komende raadsperiode wil realiseren kunt u in het onderstaande programma lezen.

Programma Groesbeek/Berg en Dal 2015-2018.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Wiel Klaassen

Er is nog nooit echt naar de burger geluisterd. Waarom zou men dit nu wel moeten geloven. De zogenaamd beter wetenden(gestudeerden) doen toch dat wat ze graag voor ogen hebben. Naar de echte dorpsgebonden burgers zal ook ditmaal niet worden gehoord!!!!

Johanna

Ik kan goed luisteren Wiel, alleen bestaat “de burger” niet. Ze verschillen nogal eens van mening.

Marcel
@ Johanna; met de verkiezingen zei je iets anders. Toen was de burger een kiezer of ben je dat nu al weer vergeten? Zo niet; grijp je kans alsnog zou ik zeggen! Begin eens met het invullen van praten met burgers over verkeersveiligheid in hun wijk. Dat is immers beloofd in dit programma. De burgers in de buurt van de school in de Hoflaan en de burgers bij de spoorwegovergang bij Mariendaal verschillen inderdaad van mening, er is echter nog niet naar hen geluisterd nog met hen gesproken. Zo gek is die uitleg van Wiel Klaassen dus niet. Ik zal… Lees meer »
kloeke

Wie gelooft er nog in de politiek?politiek is er voor de elite,en jan modaal kan in de schapenstront zakken….

wpDiscuz