KunstRoute Groesbeek-Kranenburg 2015

Voor de vijfde keer nodigen Groesbeekse en Kranenburgse kunstenaars op 29 en 30 augustus 2015 hun buurtgenoten, inwoners van Groesbeek, Kranenburg en de hele regio uit om te komen genieten van hun passie.

Harrie Mortiaux.

Harrie Mortiaux.

In hun huis, tuin of atelier hebben ze graag een ontmoeting met hun bezoekers, zodat er niet alleen veel te zien valt, maar ook te horen over wat de kunstenaar drijft. Er is voor ieder wat wils: schilderijen, beelden, sculpturen van allerlei materiaal, keramiek, kunst van glas, installaties van metaal en zelfs sieraden.

Om kennis te maken met de werken van de kunstenaars heeft de gemeente Kranenburg haar wanden in het gemeentehuis leeg gehaald en toont zij vol trots van iedere deelnemer één kunstwerk. Deze overzichtstentoonstelling is op 29 en 30 augustus geopend van 11.00 – 17.00 uur.

Meer informatie over de KunstRoute en de kunstenaars kunt u ook vinden via internet op www.kunstroutegroesbeekkranenburg.com. De organiserende werkgroep; Anke de Coole-Feenstra, Ingrid Giesbers en Margo van Vegchel. Zij nodigen u namens alle deelnemende kunstenaars uit om te komen kijken tijdens de KunstRoute Groesbeek-Kranenburg 2015 op 29 en 30 augustus van 11.00 tot 17.00 uur.

Entree is gratis en koffie, thee of een andere versnapering staat klaar. Iedereen is welkom!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on KunstRoute Groesbeek-Kranenburg 2015

Reageren is niet toegestaan.