Open dag in Dorpshuis De Slenk

In Dorpshuis De Slenk in Groesbeek – De Horst is op 12 september 2015 vanaf 11:00 uur een Open Dag.

Alle groepen die tijdens het seizoen activiteiten ontplooien binnen de muren van De Slenk zullen zich presenteren. Onder anderen zullen het kerkkoor Horst-Sion-Breedeweg, buikdanseressen, de sportclub “jonge boeren – veteranen” optreden in de Grote Zaal. De schilder- en tekenschool Atelier Berg en Dal en het Aquarel Atelier van Vegchel zullen gratis workshops geven.

De middag wordt afgesloten met een optreden van een DJ van de Jeugdsoos en van Soylent Green. Soylent Green is een van de vele bands die oefenen in Red House, oefenruimte voor Jazz- en Rockbands en onderdeel van De Slenk.

De jeugdsoos is sinds februari dit jaar een initiatief van een aantal ouders op De Horst. Elke eerste vrijdag van de maand is er om 19:15 uur voor groep 5 tot en met 8 van de basisschool en om 20:45 uur voor brugklassers een Jeugdsoos met muziek en spelletjes. Een eigen DJ verzorgt de muziek! De Jeugdsoos is een groot succes en wordt goed bezocht. Vanaf 4 september is het weer elke maand prijs!

Tijdens de Open Dag wil men dit initiatief vieren met pannenkoeken. Alle kinderen van De Horst kunnen gratis pannenkoeken eten op De Slenk tijdens het optreden van de “hun eigen DJ” om 14:30 uur!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open dag in Dorpshuis De Slenk

Reageren is niet toegestaan.