Eerste NK Wijnvat rollen in Groesbeek

Tijdens de Nederlandse Wijnfeesten 2015 in Groesbeek worden op zondag 27 september 2015 voor het eerst in Nederland de Nederlandse Kampioenschappen Wijnvatrollen georganiseerd.

Wijnvatrollen_NK_Groesbeek_2015-DGB

Dit unieke evenement vindt plaats in het centrum van Groesbeek waar ook een wijnmarkt, workshops en andere feestelijke activiteiten georganiseerd worden. Het programma van de wijnfeesten is te zien op www.nederlandsewijnfeesten.nl

De wedstrijd bestaat uit races tussen teams die bestaan uit 2 personen. Deelnemende teams aan het wijnvat rollen leggen een parkoers van 300 meter af. In elke race komen 2 teams tegen elkaar uit. De winnaars van elke race komen later op zondag 27 september 2015 opnieuw in het strijdperk totdat uiteindelijk het beste wijnvatrollende team het kampioenschap in de wacht sleept.

Het Nederlands Kampioenschap Wijnvatrollen belooft een sportief en ludiek spektakel te worden waarbij kracht, snelheid, tactiek, behendigheid en uithoudingsvermogen uiteindelijk de doorslag geven.

Het Nederlands Kampioenschap Wijnvatrollen kan gratis bezocht worden als toeschouwer. En uiteraard is dit uitstekend te combineren met een bezoek aan de Nederlandse Wijnfeesten. De wedstrijden beginnen ‘s middags om 13.00 uur. De start is aan de Kerkstraat in Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 augustus, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Buisje

Mijn God, was de subsidiepot nog niet leeg ?

De Kuier

Geld mot rolle…..

Buisje

haha, goeie @kuier !!!!

De nachtboswachter

Wie wil team vormen met mijn.

Ria Patella

Een beter alternatief zou zijn, geen vaten maar koppen laten rollen.

Gezellig

Hoop dat het 3 dagen regent

zuuperd

zuuplap

dropje

weg gegooit geld

kloeke

Nieuw elite sport?stoer zeg…..duw ze dan de pannenstraat af…veel meer spektakel!

Bertus

Nachtboswachter, drink jij eerst zo’n vat leeg voordat je een bericht post? Leer eens fatsoenlijk Nederlands kerel 🙂

wpDiscuz