Herstart programma “Het Dorpsplein”

Door het plotseling overlijden van de zoon van presentator John Peters is het programma “Het Dorpsplein” van Omroep Groesbeek per 17 mei jongstleden niet meer uitgezonden.

Twee weken geleden heeft Peters een gesprek gehad met de hoofdredacteur en aangegeven ook deze draad weer op te willen pakken. Afgesproken is dat hij de Dorpsplein-uitzendingen weer gaat hervatten vanaf zondag 20 september. De gast van die dag is al vastgelegd, hierover later meer.

Peters, naamgever van het programma “De Tafel van Twee”, een programma uitgezonden vanaf 1 mei 2011, heeft te kennen gegeven daarmee te willen stoppen. Ook het programma “Op de Stip” zal niet meer door hem gepresenteerd worden. Alleen in noodgevallen zal men een beroep op Peters doen. Hij wil (door de omstandigheden) in het weekend graag wat meer rust en tijd besteden aan zijn directe omgeving.

Maar vol overtuiging wil hij heel graag zijn “eigen” Dorpsplein met beide technici Herbert Gerrits en Jan Zwitserloot weer inhoud gaan geven.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Marcel

Welkom terug John, het zal ons goed doen je weer te horen.

John
Veel sterkte en als je over de eerste hobbel/uitzending heen bent, weer veel plezier in je omroepwerk

wpDiscuz