Koffie mèt… de ouderenpsycholoog

Op woensdag 23 september organiseert Steunpunt Mantelzorg de Koffie mèt de ouderenpsycholoog. U bent tussen 14.00 -15.30 uur van harte welkom in ‘De Mallemolen’ (Kloosterstraat 11, Groesbeek).

Deze middag wordt gesproken over de diagnose dementie, wat gaat er vooraf aan deze diagnose? Welke onderzoeken zijn er nodig om de diagnose te stellen? Waarom zou je je partner laten onderzoeken? Wat is de impact van de diagnose op de patiënt en zijn naaste? Wat kun je als mantelzorger doen of juist laten nadat de diagnose is gesteld? Na een inleiding kunt u met elkaar in gesprek gaan en deze vragen onderzoeken. Waar mogelijk zullen adviezen gegeven worden.

De toegang en het kopje koffie zijn gratis. U kunt zo binnen komen lopen, om te luisteren en andere mantelzorgers te ontmoeten!Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steunpunt Mantelzorg MUG, telefoon 06-13859106. Per e-mail [email protected]

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
miel fransen

Ook niet mantelzorgers die dit een interessant onderwerp vinden en meer hierover willen weten,zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Namens het steunpunt,
Miel Fransen

De nachtboswachter

Goed bezig dus ik kan ook komen Miel.

miel fransen

Natuurlijk nachtboswachter, ze hebben bij De Mallemolen heerlijke koffie.

wpDiscuz