Centrum: 70% van de winkelpanden verhuurd

Er zijn volop gesprekken gaande met potentiële huurders voor de winkelpanden onder de huur- en koopappartementen aan de Dorpsstraat.

Plan_Bellevue_Groesbeek_DGB

Inmiddels is bijna 70% verhuurd. Albert Heijn, Zeeman, Etos, Eye Wish Opticiens, de Kaasspecialist, Primera, Brainwash en Sier hebben al definitief toegezegd.

Het plan Bellevue biedt ruimte aan zowel kleinere als grotere winkel- en horecavestigingen en bestaat in totaal uit circa 4.000 m² bruto-vloeroppervlakte en wordt ingevuld met winkels, dienstverlening en horeca. Uitgangspunt van het nieuwe winkelcomplex is een modern winkelgebied dat optimaal aansluit bij de behoeften van de inwoners van de gemeente.

Appartementen

Van de 24 koopappartementen Marktzicht zijn er inmiddels 8 van verkocht. Marktzicht zal naar verwachting in oktober / november 2015 worden opgeleverd. Onlangs is ook de verkoop van het appartementencomplex Dorpzicht gestart. De oplevering hiervan is naar verwachting eind 2015.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u in dit nieuwe moderne winkelcomplex? Neem contact op met de heer J.P. Stuurstraat van WPM Verhuur & Relocatie uit Den Bosch. Hij staat u graag te woord. Telefoonnummer: +31(0)73 – 649 15 60. Of stuur een mail naar [email protected]. Of kijk ook voor meer informatie op wpmgroep.nl.

Voor meer informatie over de appartementen, klik op een van de links in het menu. U kunt ook terecht bij de verkoopmakelaars: www.hvmakelaardij.nl en www.jacobs-makelaardij.nl of op de website van de projectontwikkelaar Adriaan van Erk: www.adriaanvanerk.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 31 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jeroen

En wat gebeurt er met de panden die leeg komen te staan? Zijn daar al nieuwe huurders voor gevonden?

Domoor

Maar de panden van de etos, brainwash, primera waar ze nu zitten in het centrum blijven leeg. En maar 8 app. Verkocht. Bouwen voor leegstand heet dit

Leoll

Dat betekend dus dat er straks ook al 70% aan andere panden leeg’komt te staan met die 30% die nu nog niet in dat nieuwe gebouw verhuurd zijn dan kom je dus ook weer bij 100% leegstand uit dat schiet lekker op zo wat zullen we een gezellig centrum krijgen zo

henk

Ik zie dat het vluchtelingen probleem is opgelost. We wensen ze veel plezier in hun nieuwe tijdelijke opvang. Sjaal T bedankt namens de regering.

henk

Sjaak bedankt

Marcel
Niet herzien toen de economische crisis begon, geen afstemming met de verminderde behoefte aan winkelruimte die zich al jaren aandient, de concurrentie met Kranenburg en te dure sociale huurwoningen. Slecht plan dus, heel slecht plan!! Van de 4000 m2 nieuwe winkelruimte zijn circa 500 m2 nieuw verhuurd en die andere 3500 m2 gaan leiden tot leegstand in het centrum of elders in Groesbeek. Daar komt nog het effect bij van de schaalvergroting van de LIDL, ALDI en Jan Linders. Weer een kleine 1500 m2 extra winkelruimte voor supermarkten die meer en meer non-food gaan verkopen. Dat veroorzaakt weer extra druk… Lees meer »
boersteeg

tja de visie en denkwijzen van sjaak thijssen zijn
nu eenmaal anders dan vele groesbeekers .
maar begrip heb ik er niet voor.
misschien de vele stemmers op zijn partij wel!

kloeke

En daar komt ook nog bij dat het er niet uitziet….

winkelier

wat zijn we allemaal weer lekker positief en wacht nou gewoon eens een keer af.

De nachtboswachter

Ja wat moet ik hier nog op zeggen.wie slecht is krijgt de roe wie lief is een huis denk daar maar eens over naar.

Marcel

@winkelier;
dus jij als ondernemer bent van het afwachten.
Succes dan maar?

winkelier

we hebben al te lang gewacht, tijd voor actie in het centrum laatste jaren was het centrum dood ,tijd voor nieuw leven.

Veteraan

@ winkelier; het is koopavond!
Of zit je winkel al dicht?

Andre

Ene kant van de weg leegstand en de andere kant van de weg een winkelstraat die voor ellende in de verkeersstroom , maar we wachten af of ze dan nog allemaal zo positief zijn .

winkelier

leegstand krijg je ook als winkels failliet gaan, of jullie de boodschappen in duitsland gaan doen.

De nachtboswachter

Er word in de nacht meer gewinkeld als overdag

www.hanspeters.eu

Het is stil aan de overkant

tegengeluid
Als er al een probleem zou zijn dan is dat leegstand winkels in de oudbouw: oplossing meedenken over ruimere herbestemming (wonen). Er zijn meer dan genoeg mensen die appartementen hier willen kopen. Het probleem zit hem erin dat dit vaak groesbeekse mensen zijn die hun huidige ( vaak duurdere) woning niet kwijtraken. In regio Nijmegen zijn gedurende de crisisjaren woningprijzen aanzienlijk gedaald, behalve in Groesbeek. De prijzen hier zijn gelijk gebleven. Hierdoor is het duur om een woning te kopen en blijven kopers weg. In Nijmegen worden momenteel sommige woningen verkocht voor meer dan de vraagprijs. Als het realisme terugkeert… Lees meer »
winkelier

eindelijk iemand die het begrijpt.

kloeke

@tegengeluid……Waarom gaan ze dan die appartementen niet voor 125.000 euri verkopen? Het is gewoon een hele domme visie geweest van onze vertegenwoordigers,dit kon je van mijlenver zien aankomen maar het prestigeproject van meneer thijssen en co moest en zou er komen……en nu is het een fiasco.
Maar koop jij alvast daar een appartement, dan hoef je helemaal niet ver meer te lopen.

wpDiscuz