Grote DVD-presentatie van kanjers Dirk en Youri

Dirk Wollenberg (16, Groesbeek) en Youri Mom (10, Malden) brengen gezamenlijk een DVD uit. De presentatie daarvan zal op 25 september 2015 in De Linde, Groesbeek plaatshebben.

DVD_presentatie_Youri_Dirk_poster_2015-DGB

Kanjers met lef

‘Kanjers met lef’, zo staan de heren ook wel bekend in de regio. Dit hebben ze te danken aan de polsbandjes-actie die ze tijdens de carnaval hielden. Hiermee werd een verbluffend bedrag van ruim € 23.000,- opgehaald voor de VOKK (Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker).

Strijd

In het liedje, die ze tijdens hun chemo behandeling hebben opgenomen, vertellen de twee hun verhaal op een persoonlijke manier. Wollenberg en Mom hebben beiden een zeldzame vorm van kinderbotkanker (Ewing-Sarcoom). De familie van Mom maakte onlangs via Facebook bekend dat de behandeling bij Youri niet aanslaat. “Met erg veel pijn in ons hart moeten wij jullie mededelen dat Youri “zijn strijd” heeft verloren”, viel er te lezen.

DVD-presentatie

Nu is er een DVD-presentatie, die voor Wollenberg en Mom zelf ook als een verrassing kwam. De DVD (vanaf maandag te reserveren via [email protected]) komt op 25 september uit door middel van een DVD-presentatie in de Linde, waar de DVD’s verkocht zullen worden voor €5,- per stuk. De opbrengst zal gaan naar stichting Jaimy (ten bate van kinderen met kanker) en de Liedjesfabriek (het muzikale medicijn). Tijdens de presentatie zijn er ondere andere optredens van DJ Galaga, Reddix, Aarm Snuutje, Ons Tröpke, Regroove en Pleqband. “De avond begint al om 18:30 uur en zit de voor de rest boordevol leuke en ook wel spannende gebeurtenissen” aldus de organisatie. Ook is er aan de kleintjes is gedacht. Entree is gratis!

T-shirts

Dirk en Youri hebben inmiddels een eigen Facebookpagina en ook t-shirts in de verkoop. Meer info via onderstaande links:

Facebook Dirk en Youri
DVD-presentatie Event op Facebook. Ga jij ook?
T-shirts Dirk en Youri

Cover_DVD_front_2015-DGB
DVD-cover.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
THE BEST OFF THE REST

jongens zet hem op.
jullie zijn kanjers.

wpDiscuz