Iriszorg in “Dorpsplein”

Na vier maanden start presentator John Peters op zondag 20 september weer met het praatprogramma van omroep Groesbeek, het Dorpsplein.

Deze zondag staat de instelling Iriszorg centraal. Deze instelling zet zich in voor mensen die grip op hun leven willen krijgen of behouden. Problemen op het gebied van huisvesting, financiën, werk, relaties en verslaving kunnen ertoe leiden dat het leven anders loopt dan gewenst. De zorgverlening richt zich op het versterken van de eigen kracht van mensen.

De omgeving van de cliënten wordt hier nauw bij betrokken. De voorzitter van de raad van het bestuur – Don Olthof- praat met de presentator over deze instelling en zeker ook over de ontwikkelingen van met name de afgelopen twee jaren binnen deze organisatie. Ook vele mensen binnen Groesbeek hebben de afgelopen jaren een beroep gedaan op deze instelling.

Het programma is zondag 20 september te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur (herhaling dezelfde dag om 18.00 uur).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Iriszorg in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.