Vrijwilligersmarkt Groesbeek 2015

Stichting Welzijn Groesbeek organiseert samen met de gemeente Groesbeek op zondag 20 september, gelijk met het festival “Beleef de Vrijheid”, de Groesbeekse Vrijwilligersmarkt.

Vrijwilligersmarkt_2015_Groesbeek-DGB

Onder het motto “Beleef de vrijwilligersmarkt, in vrijheid een ander helpen” laten diverse organisaties zien wat ze doen en wie ze zoeken. In vrije tijd elkaar helpen, vrij zijn om elkaar helpen, om een betere samenleving te maken. Dat gold toen, in de tijd van de Tweede Wereldoorlog, maar dat geldt nu nog steeds.

Sportclubs, scholen, buurtcentra, zorginstelling en musea kunnen niet zonder vrijwilligers. Vrijwilligerswerk geeft de mens zelf vaak voldoening, een plezierige tijd en fijne sociale contacten. Daarom staan er op 20 september meer dan twintig verenigingen en organisaties klaar die opzoek zijn naar betrokken vrijwilligers die graag een ander willen helpen. Vraag en aanbod komen bij elkaar in een persoonlijke ontmoeting en daardoor krijgt vrijwilligerswerk ‘gezicht en gevoel’.

Waar: Marktplein, centrum van Groesbeek
Wanneer: zondag 20 september van 10.30 uur tot 16.30 uur
Wat: vraag & aanbod vrijwilligerswerk

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Vrijwilligersmarkt Groesbeek 2015

Reageren is niet toegestaan.