Acquisitie Gemeentegids Berg en Dal 2016 van start

De komende periode worden bedrijven en instellingen in de hele gemeente Groesbeek – Berg en Dal bezocht door een vertegenwoordiger van de uitgever FMR Producties uit Den Helder.

De gemeente is, samen met de uitgever, begonnen met de voorbereidingen voor een nieuwe gemeentegids. Die zal begin 2016 uitkomen en de naam Gemeentegids Berg en Dal 2016 dragen. De gids wordt huis-aan-huis verspreid.

De vertegenwoordiger heeft een toestemmingsbrief van de gemeente op zak, waarin hij met naam genoemd staat. Zo kunt u als bedrijf of instelling er van op aan dat het een vertegenwoordiger van de officiĆ«le uitgever van de gemeentegids gaat. Bij twijfel kunt u contact opnemen met de gemeente, e-mail [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
J Sok

Helemaal uit Den Helder?
Zal wel niet de goedkoopste zijn!
Optie was uitbesteden aan SOK, die maken er (vrijwillig!) al jaren iets moois van.

kloeke

Komen er ook van die stickers voor op mijn brievenbus met,nee geen gemeente gids berg en dal?ik wil er iig wel 1.

Ekeolk

Ach Kloeke, ga lekker op een onbewoond eiland in de Stille Oceaan zitten en noem het gemeente Groesbeek. Jij geen last van “ons”, en wij niet van jou. Geef je eigen gemeentegids uit, wordt Burgemeester, wethouder en gemeenteraadslid. Ga lekker zeuren tegen jezelf en vergeet in ieder geval niet een glas mee te nemen, dan kan je die halfvol schenken.

kloeke

Ekeolk……wat ben jij negatief zeg….

wpDiscuz