“Weggeefkast” in De Mallemolen

Woensdag 16 september heeft Omroep Gelderland een “weggeefkast” geplaatst in de centrale hal van De Mallemolen.

In deze kast kunnen mensen voorwerpen leggen die nog een tweede leven verdienen, zoals een beeldje, een speelgoedauto, een wekkerradio of een mooi fotolijstje. Alle spullen mogen in de kast gelegd worden als het maar in de kast past. De spullen dienen wel compleet te zijn en niet kapot.

Het idee achter de “weggeefkast” is dat mensen naast spullen in de kast zetten, er ook weer spulletjes uit kunnen halen. Je kunt ook een persoonlijke boodschap achterlaten.

Omroep Gelderland plaatst in totaal op 54 locaties in Gelderland deze “weggeefkasten”. De “weggeefkast” is een onderdeel van het platform “Gelderland Helpt”, dat als doel heeft om Gelderlanders te verbinden en zo elkaar te helpen. Naast een website is “Gelderland Helpt” ook dagelijks op de radio te horen en vanaf 4 oktober zal “Gelderland Helpt” ook wekelijks worden uitgezonden op TV Gelderland met Angelique Krüger.

Meer informatie: www.mallemolengroesbeek.nl.

Weggeefkast_Mallemolen-DGB

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 september, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on “Weggeefkast” in De Mallemolen

Reageren is niet toegestaan.