Slagwerkfestival Fanfare Wilhelmina op 10 oktober

Zaterdagavond 10 oktober staat bij Fanfare Wilhelmina in het teken van slagwerkmuziek.

De zevende editie van het jaarlijkse slagwerkfestival staat dan op de agenda. De organisatie van het slagwerkfestival is in handen van de slagwerkgroep van muziekvereniging fanfare Wilhelmina uit Groesbeek.

U kunt deze zaterdagavond genieten van drie verschillende slagwerkgroepen, met elk een gevarieerd programma. Van snelle snaredrums tot moderne melodische klanken. De slagwerkgroep van de organiserende muziekvereniging zal de aftrap doen deze avond. Slagwerkgroep Wilhelmina staat onder leiding van dirigent René van Lokven. Vervolgens is het de beurt aan Het Melody Percussion Corps, afgekort MPC. Dit is een van de onderdelen van EMM (Eendracht Maakt Macht) uit Leersum. Deze slagwerkgroep staat onder leiding van Ulrich Pöhl. Voor het slotoptreden zal René van Lokven wederom het podium betreden, aangezien hij eveneens dirigent is bij de slagwerkgroep Den Dungen.

U bent van allen hartelijk welkom bij het slagwerkfestival op zaterdag 10 oktober in het repetitielokaal van fanfare Wilhelmina, Kloosterstraat 7 in Groesbeek. Slagwerkliefhebbers kunnen zich deze avond tevens aanmelden voor een gratis proefles bij slagwerkgroep Wilhelmina Groesbeek!

Aanvang van het slagwerkfestival is 19.00 uur. De zaal is open vanaf 18.30 uur. De entree is gratis.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 oktober, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Slagwerkfestival Fanfare Wilhelmina op 10 oktober

Reageren is niet toegestaan.