Kaartverkoop themaconcert Fanfare Wilhelmina gestart

De voorbereidingen van de populaire themaconcertreeks van Fanfare Wilhelmina zijn in volle gang!

Themaconcert_Wilhelmina_4_seizoenen_2015-DGB

Ditmaal staat het themaconcert in het teken van de vier seizoenen! Laat u verrassen op zaterdagavond 7 november om 20.30 uur, of zondag 8 november om 14.00 uur in de Mallemolen in Groesbeek.

De fanfare, slagwerkgroep en showgroep leiden u samen met enkele vocalisten door de verschillende jaargetijden heen. Elk seizoen wordt uitgelicht met passende muziek en dans waardoor u zich als het ware daadwerkelijk in de herfst, de winter, de lente of de zomer begeeft. Vergeet uw muts, sjaal, paraplu of zonnebril dus niet. Kortom; Vier! De seizoenen.

De kaartverkoop voor het themaconcert is inmiddels gestart! Kaarten kosten € 6,- en zijn verkrijgbaar bij de receptie van de Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. U kunt ook kaarten kopen bij Fanfare Wilhelmina op maandagavond vanaf 19.45 uur in het repetitielokaal van de fanfare, Kloosterstraat 7 in Groesbeek of bestellen via [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 oktober, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kaartverkoop themaconcert Fanfare Wilhelmina gestart

Reageren is niet toegestaan.