Werk en inkomen in “Dorpsplein”

Zondag 11 oktober zijn Dinie Hendriks en Debby Scholten te gast in het praatprogramma van Omroep Groesbeek; het Dorpsplein.

Zij vertegenwoordigen de cliƫntenraad Werk en Inkomen in Groesbeek. Met presentator John Peters gaan zij in gesprek over die cliƫntenraad. Deze raad zit er vooral voor de belangen van de mensen die van een bijstandsuitkering gebruik (moeten) maken.

Maar welke belangen zijn dat? En is bekend welke rechten die mensen wel hebben? Is dat duidelijk genoeg voor die mensen. Juist gezien de veranderingen per 1 januari 2015 en de veranderingen/wijzigingen die per 1 januari 2016 een rol gaan spelen. Is de gemeente wel duidelijk genoeg naar die mensen? Ook de handelwijze en kennis van zaken van betreffende ambtenaren komen aan bod.

Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur (herhaling dezelfde dag om 18.00 uur). Zondag 18 oktober is de gemeentelijke ombudsman te gast, mevr. Anneke Assen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 oktober, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Werk en inkomen in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.