Etos verhuist naar Bellevue

De Etos in Groesbeek verhuist naar een andere plek. “We gaan naar het complex Bellevue waar meerdere winkels zijn gevestigd”, vertelt winkelmanager Marlot Gerrits.

Etos_Groesbeek_12okt2015-RWDGB

De nieuwe Etos opent woensdag 14 oktober om 08:00 uur. Deze feestelijke dag wordt samen met de klanten gevierd. “We hebben leuke acties en speciale aanbiedingen.”

De klanten van de Etos in het complex Bellevue worden tijdens de openingsdag op woensdag 14 oktober getrakteerd op diverse speciale aanbiedingen en cadeaus. Daarnaast is er een Rad van Fortuin. “Daarmee kunnen ze een leuk cadeautje in de wacht slepen!”, aldus Gerrits. Op 17 oktober is er van 11:00 uur tot 17:00 uur een visagist aanwezig, voor mensen die tips willen hebben over onder andere make-up.

Gerrits en haar team hebben de afgelopen weken keihard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben en het resultaat mag er zijn! De nieuwe Etos heeft een frisse uitstraling en is overzichtelijk opgezet.

Begin september werd bekend dat 70% van de winkelpanden in complex Bellevue is verhuurd. Naast de Etos komen ook Albert Heijn, Zeeman, Eye Wish Opticiens, de Kaasspecialist, Primera, Brainwash en Sier in het nieuwe winkelcentrum. Het blijft echter nog de vraag wat er met de huidige panden van de winkels gaat gebeuren.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 oktober, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kees

Het begint er allemaal mooi uit te zien. Als alles klaar is en het groen is aangeplant is dit een mooie investering in het centrum van ‘ons ‘ Groesbeek.

Groesbeker

klopt helemaal, het is alleen de vraag wat er met de overkant en de linker zijkant gaat gebeuren want daar ontstaat leegstand.

Willie Liebers

Plaats eerst zebra pad.

wpDiscuz