The Mentulls in Bluesmoose café

Op woensdag 14 oktober komen The Mentulls naar het Bluesmoose café in De Comm.

The_Mentulls_De_Comm-rechtenvrij-DGB

The Mentulls zijn een jonge progressieve bluesrock band uit de UK. De band bestaat uit de broers Andrew en Jamie Pipe en drummer Nick Colman. Dit trio is jong in ouderdom, maar ze draaien al enkele jaren mee in de Britse muziekscène.

In 2012 werd Andrew Pipe als één van de jongste muzikanten ooit genomineerd als beste jonge artiest op de Britse Blues Awards. Ook het jaar daarop werd hij genomineerd. Alle songs worden door het trio geschreven en hun invloeden variëren van Gary Moore, naar Toto en Cream tot Genesis en Wishbone Ash.

Hun muziek is een smeltkroes van krachtige, maar toch melodieuze met blues doordrenkte rock. In de loop der jaren heeft de band een eigen unieke stijl gecreëerd, mede door Jamie’s ongewone maar effectieve manier van spelen op de keyboards. Met zijn linkerhand bespeelt hij de baslijnen en met zijn rechterhand het orgel en de piano.

Datum: Woensdag 14 oktober
Aanvang: 20:00u
Einde: 22:00u
Entree: Gratis
Locatie: Café Bar De Comm Groesbeek

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 oktober, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on The Mentulls in Bluesmoose café

Reageren is niet toegestaan.