Kaartverkoop “Lekker Lache” 2015 gestart

Zaterdag 7 november wordt het weer heerlijk lachen in Zaal Verhoeven.

Andy Marcelissen. Foto en rechten: Stijn Rompa.

Andy Marcelissen. Foto en rechten: Stijn Rompa.

De allerbeste tonpraters zullen weer op het Groesbeeks podium verschijnen. Hans Verhoeven pakt weer eens flink uit met vele nieuwe gezichten. Ook mogen oude bekende natuurlijk niet op deze avond ontbreken. Terug na een lange tijd op het Groesbeekse podium is Andy Marcelissen (foto).

Andy Marcelissen

Andy werd landelijk ontdekt door Kluun en deze nam hem mee naar Lowlands en Mystery Land. In het Nightwriters cafe stond hij ineens tussen Saskia Noort, Herman Koch, Susan Smit en Nico Dijkshoorn. Maarten Spanjer stimuleerde hem een gedichten bundel uit te brengen en momenteel liggen er al twee bundels in de winkels: “Een 10 Voor Spelling” en “Van Alles En Nog Niks”. Vanaf februari staat Andy weer in de theaters met zijn voorstelling “Verstand Op Nul”.

Berry Knapen

Een vaste waarde op het programma mogen Berry Knapen en Rob Scheepers genoemd worden. Berry is één van de absolute toppers van de avond. In juni stond Berry samen met Boy Jansen en Sem van de Borne op de planken van een reeks theaters met hun voorstelling ‘Verrèkes Lache’. Recordhouder met 6 titels van Brabantse kampioen, en winnaar van vele, bijna alle andere prijzen. Na zijn buuts ‘d’n ouwe van Deurse’, ‘Prins Willem Alexander’ en “De konijnenfokker” vroeg iedereen zich af op hij dat niveau kon evenaren. Met zijn nieuwe act als ‘Ambtenaar van de burgelijke stand’ overtrof hij zichzelf. We zijn benieuwd waar hij dit jaar weer mee komt.

Rob Scheepers

Rob moet het vooral hebben van zijn enthousiasme en energieke overtuigende manier van brengen. Vaak speelt hij in op situaties in de zaal en improviseert hij meesterlijk waarbij niemand bespaard blijft. Vooral bekend van creaties als onder andere Jimmy Calypso de kermisexploitant, Tattoo Tonnie en de filmacteur Broes Willems.

Overigen

Bekend met het Groesbeeks podium is Rob van Elst. Dirk Kouwenberg komt als astronaut, een lange reis naar de maan die hij gewonnen had met de postcode loterij. Op jonge leeftijd profileerde hij zich tijdens de Brabantse Kampioensschapen en het Keiebijters Kletstoernooi in Helmond als als humorist pur sang. Zijn bekendste alter ego is ‘De Student’

Kijk voor het hele programma op: www.zaalverhoevengroesbeek.nl. Kaarten zijn in de voorverkoop bij het VVV-kantoor in Groesbeek aan het Dorpsplein 1A of te bestellen via [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 oktober, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Willie Liebers

Leuk ieder zijn ding hoor liever Hans Teeven

wpDiscuz