Prinsenbal De Feestneus 2015: Prins Ramon Hermsen

Op 13 november 2015 werd tijdens het prinsenbal van carnavalsvereniging De Feestneus, in de volle zaal de Nachtwacht van Partycentrum De Linde in Groesbeek, de nieuwe prins bekend gemaakt.

Prins_Ramon_Hermsen_Feestneus_20152016-DGB

Na een schitterende bouwvakkers-act van de dansgroep van Dance Centre E-line Pro werd de Groesbeker Ramón Hermsen onthuld als de nieuwe Prins Feestneus d’n 7e. De 43-jarige Ramón Hermsen is een feestvierder pur sang en al jarenlang lid van carnavalsvereniging Da Hek Hoog. Hij is getrouwd en heeft twee zonen en een dochter.

In het dagelijks leven zwaait hij de scepter over zijn eigen bouwonderneming en dit carnavalsseizoen dus ook over carnavalsvereniging De Feestneus. Hij wordt bijgestaan door de raad van elf, de raadsdames en zijn presidenten, zwager Cor Hermeling en goede vriend Martijn Arents. De hofdames zijn, echtgenote Marleen en schoonzus Angelique Janssen.

Samen met de zangers van Da Hek Hoog, Arno Kersten en Harm Wijnhoven, bracht Prins Feestneus d’n 7e Ramón tijdens het prinsenbal zijn carnavalsschlager ten gehore, met de alleszeggende tekst “Wej lope dees dag veurop”.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Netje

Superleuk, gaat een mooie carnaval worden met Ramon!

wpDiscuz