Themaconcert fanfare Wilhelmina: Vier! De Seizoenen

Op zaterdag 7 november en zondag 8 november is het weer zover! Het jaarlijkse succesvolle themaconcert van fanfare Wilhelmina in De Mallemolen staat dan op de agenda.

Themaconcert_Wilhelmina_4_seizoenen_2015-DGB

Ditmaal vieren we de vier seizoenen. Doet u mee? De fanfare, de slagwerkgroep, de showgroep en de vocalisten Susan Remers, Marcel van Kempen en Martijn Schmiermann nemen u mee naar de herfst, de winter, de lente en de zomer. Uiteraard kunt u wederom een gevarieerd programma verwachten, passend bij dit thema. De muziekstijlen variëren dan ook tussen Nederlandstalig, polka, musical en popsongs. Het geheel vormt een wervelende show, waarbij u zich daadwerkelijk in de herfst, de winter, de lente of de zomer zal bevinden.

Een enthousiast presentatie duo, en passende dans en show- acts zullen hierbij niet ontbreken. Uiteraard hebben wij u, als publiek weer nodig om de seizoenen te vieren. Vergeet dan ook niet uw muts, sjaal, paraplu en zonnebril mee te nemen. Bovendien maken we samen graag een vierseizoenen – boom, zodat we de seizoenen kunnen blijven vieren. Helpt u mee de boom te versieren?

Er zijn nog kaarten te koop. Kaarten à 6 euro zijn te koop bij De Mallemolen. Ook kunt u kaarten bestellen via [email protected]. Op maandagavond vanaf 19.45 uur zijn er kaarten te verkrijgen in het repetitielokaal, Kloosterstraat 7 in Groesbeek.

Aanvang van het concert op zaterdag 7 november: 20:30 uur.
Aanvang van het concert op zondag 8 november: 14:00 uur.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Themaconcert fanfare Wilhelmina: Vier! De Seizoenen

Reageren is niet toegestaan.