Dag van de Mantelzorg 2015

In Nederland zijn er 3,7 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Mantelzorgers doen hun werk in stilte en vinden hun werk vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Je mag gezien worden door je omgeving in deze specifieke rol die je vervult en erkenning en waardering krijgen voor je inzet en zorg. De omgeving is er ook om hulp te vragen, denk aan familie, vrienden, de huisarts, de gemeente, het ziekenhuis èn Steunpunt Mantelzorg. Jij mag er zijn, dus laat jezelf zien! Dit is het thema van de Dag van de Mantelzorg 2015. Tijdens de Dag van de Mantelzorg wordt er landelijk waardering uitgesproken voor het bijzondere werk van de mantelzorger en worden zij extra in het zonnetje gezet.

In Groesbeek zal dit op vrijdag 13 november plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur bent u, samen met uw zorgvragende, van harte welkom in cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek. Een zangduo, een zangkoor met muziek uit de jaren 70 en een entertainer, zorgen voor de vrolijke noot. De organisatie zorgt voor lekkere hapjes en drankjes.

Dankzij subsidie van de gemeente Groesbeek, wordt deze avond u gratis aangeboden. Graag willen we vooraf weten op hoeveel gasten wij kunnen verwachten. Geef u op voor 9 november via het SWG: 024-3974188 of per e-mail [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
miel fransen

Van harte welkom alle mantelzorgers van de nieuwe gemeente Berg en Dal, wel even vooraf opgeven! Steunpunt mantelzorg Groesbeek

wpDiscuz